torsdag 19 januari 2012

Träning, te och ingenting!

Idag startade vi dagen med gröt innan det bar iväg till Kungsbacka för lite träning. Min målsättning var cykel i en halvtimma och styrketräning efteråt. Johan skulle köra ett crossfitpass, som förmodligen skulle "döda" honom. Verkar riktigt skoj och jag hoppas att jag till våren ska kunna växla mellan löpning och crossfit. Vi får väl se...! Idag kände jag mig dock väldigt seg och fick minska lite på motståndet på cykeln. Fungerande okej! Om ni undrar om Johan överlevde så kika på www.dahlhojdsfoto.blogspot.com Johan ska lägga ut en bild kl 12 varje dag hela året och idag blev det en grym bild direkt efter att hans pass var slut!

På väg hem idag köpte vi lite tösalt ifall det stämmer att det blir snö till helgen. Man vet ju aldrig! Nu har vi just ätit och jag belönar mig med mitt bästa te "champagne cream"! Levererades av Mr Axell för nån vecka sedan! Man kan säga att han fortfarande äger det för jag har inte betalt för det än... Jag hade även beställt glöggte, vilket också var en hit! Grymt gott! Tror att det var tehuset Java som han beställt av.

Idag tänker jag ägna dagen/kvällen åt i princip ingenting:-)! Är helt fast i min bok "Ett hus åt Mr Biswas"! Påminner en del om de indiska böcker jag läst(Midnattsbarnen, Död åt Vishnu)! En massa människor figurerar och man får en känsla av en hög ljudnivå, blandat med doften av curry och ris:-)! Humorn är dråplig och ironisk. Mr Biswas befinner sig inte i Indien, utan på Trinidad Tobago och det finns helt klart ett postkolonialt tema. Återkommer med mer när jag läst ut den.

I övrigt kan jag rekommendera att titta på Kunskapskanalen kl 21.30 då de visar "Klädkod- New York"! En kanonserie som vi brukar titta på när vi har möjlighet. Det är alltid från olika länder/städer och de diskuterar just hur man klär sig, vad som är socialt accepterat och inte, hur man ser vilken klass/yrkeskategori människor tillhör etc, etc. Ett tips!

/Linda

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag! Du är en riktig tefantast förstår jag! Jag visste det redan!!Är lite nyfiken på te ibland! Ska prova Kunskapskanalen 21:30

    SvaraRadera
  2. Te är grymt! Är dock inte en riktig expert som Mr Johan Axell! :-)

    SvaraRadera