tisdag 3 april 2012

April är här!

Idag har vi tillbringat några timmar av dagen med fam Hellström och deras små fina tjejer. Lille H sov en del när vi kom dit, men sen vaknade han och fick låna en babysitter som han låg och gungade och kikade lite i. Mysigt!

Vi gick också på liten planeringsrunda på Plantaget för att få inspiration inför att piffa altanen. Johan ska köpa en klematis som han hoppas ska klättra fint på en av de väggar som hör till gästrummet. Det kommer bli kanon tror jag. Vi pratade med ett proffs :-) på Plantaget som visade en Klematis som tydligen ska älska full sol! Den ska inhandlas snarast! Vi kikade också på trädgårdsmöbler. Vi är ute efter ett bord som man kan förlänga så att riktigt många får plats. Vi såg ett jättesnyggt gråsvart och underhållsfritt set, men tyvärr var det något litet. Jakten går vidare! Kollar även på blocket, men har inte hittat nåt fynd än. Vi ska även måla i alla fall en av de äldre grupper vi har, kanske i grönt!

I övrigt har helgen och början på veckan varit lugn. Jag har känt mig lite matt och därför tagit det lugnt med träning i form av powerwalk och annat. Hoppas återfå lite kraft snart! Försöker dock skärpa till mig och köra de mag-och ryggövningar som krävs för att bli stark igen.

Harrys kurs i babymassage är nu avklarad. Nu kör vi vårt eget race med massage en gång om dagen. Snart blir det ju nästa kurs fast då gäller det vatten:-)! Han är allt upptagen den lille killen. Han var också med och fikade på Rosencafeet i Trädgårdsföreningen med gamla kollegor från jobbet. Mycket trevligt! Lustigt bara att inse att utav alla vi som var där så var det bara jag som fortfarande är kvar på F. Lustigt.../Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar