onsdag 25 juli 2012

Kroksjön, böcker och Johans comeback!

Nu har vi varit hemma några dagar! Inte träffat några utan bara varit vid huset och/eller vid sjön. Lite lagom semesterslött! :-) Jag började dagen idag med att springa längs Kroksjön med Stina. Vilken skillnad det är när det är kuperat!!! 2,5 km i backig terräng eller 6 km i platta Mellbystrand... Tror nästan den kortare distansen är jobbigare trots allt!

Läst ut en bok idag! Andra boken i Murakamis serie 1Q84! En magisk och lite obehaglig berättelse som inte går att förklaras. Den måste upplevas! Ett boktips!

Johan har fixat till sin mountainbike och idag var det provkörning i skogen! Stina var helt slut när de kom hem och Johan var lycklig. Inte riktigt Tour de France, men nästan... :-) Nu ska han övertala Putte att ställa upp i nåt motionslopp nästa sommar. Om jag får gissa är Johan igång och kör triathlon inom ett par år. Förutom att han cyklade in i altanbordet när han skulle prova cykeln och att han slet sönder en slang när han skulle vissa hur slitstarka de var, så har det gått riktigt smidigt... Imorgon är det dags för min cykel att fixas!

Nu ska jag passa på att sova! Grodan har sovit sen kl åtta, ca tre timmar, och risken är stor att han behöver nattas om snart. Vi får se! Imorgon är det dags för sexmånaderskontroll. Spännande!!!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar