söndag 20 januari 2013

Baby Shower!


Igår var det äntligen dags för Cecilias överraskningsfest - hennes Baby Shower! Jag hade i smyg bjudit in lite släkt/vänner/kollegor för att fira att Cissi ska bli mamma. Emanuel fick hjälpa till med att fixa fram nummer till vissa och det blev en del hemliga meddelanden fram och tillbaka! Kul att höra att Cissi hade börjat undra lite varför han verkade så besatt av sin telefon i vissa lägen! Ha! Ha! Då var det hemligheter som avhandlades!

Jag åkte hem till Cissi som planerat för lite "systertid". Hon trodde att vi skulle iväg på nåt hemligt bara hon och jag, men strax efter att jag kommit så ringde det på dörren! Surprise!!! Cissi såg helt chockad ut när hon såg alla gäster utanför dörren. Mycket lyckat!

Det kom presenter, blommor och en mycket snygg blöjtårta! som Cissis svägerska Sofia gjort. Det var roligt att se att Cissi blev så glad:-)!Mamma hade tagit med sig lunch och fika helt i Cissis smak! Hon var först rädd att det skulle vara snabbmakaroner och lax(?!), men det var det som tur var inte! :-) Vi hade riktigt mysigt med bebissnack, mat, ballonger och lite pyssel. Alla gäster fick svara på lite frågor i en bok jag köpt där Cissi sen kan sätta in foton och annat från sin dag. Det gissades också på bebisens födelsedag, vikt och längd. Vi la våra gissningar i ett kuvert som Cissi får titta på när bebisen kommit.

Så varför kan det vara kul med en "baby shower"?! Jag tycker det kan vara ett kul sätt att fira den blivande mamman, men också ett bra tillfälle att prata om det som komma skall! Kanske kan man glömma bort sig själv och det nätverk/de vänner man har runt sig när man går in i "bebisbubblan", men på en "baby shower" blir man lite påmind om alla man har kring sig. Det börjar bli lite mer vanligt att man har festen för båda föräldrarna, men vi var lite bakåtsträvare :-) och körde ut den blivande pappan...!!! En mycket rolig dag och vi lämnade en lycklig, men supertrött, Cissi på kvällen för hemfärd mot Göteborgshållet!

/Linda- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar