söndag 7 april 2013

Champagne, vänner och annat...

Igår började jag dagen med att kolla in ett snart färdigbyggt hus, och avslutade med middag på Nonna. En mycket bra dag! Huset vi tittade på är familjen Axells blivande bostad. Det kommer att bli superfint!
Eftermiddagen och kvällen tillbringade jag med fina vänner "från förr". Det är ändå riktigt kul att vi lyckats hålla kontakten så bra under alla år! Ibland ses vi mindre och ibland mer, men det spelar inte så stor roll. Vi har följt med varandra genom både bra och dåliga perioder i livet... Vi startade vår date igår med lite fördrink på fantastiska Dorsia Jag drack ett glas champagne för hela 145 kr:-)! Men det var det värt. Fantastisk atmosfär och trevlig personal, trots att de råkade hälla lite champagne på Johanna...!
Tänk vad lyckligt lottad jag är som har så fina vänner runt mig! Vänner och familj är verkligen viktigast, och det man bör prioritera. Jag är otroligt tacksam för det grymma nätverk som vi har runt oss. Fantastiskt för Harry att växa upp med så många människor kring sig.
Jag var på begravning i fredags då min svägerskas mamma begravdes. En jättefin begravning, och otroligt många människor som hade så fina minnen att dela med sig. Tänk att ha betytt så mycket för så många. Även där såg man prov på vilken styrka det inger när så många dyker upp och stöttar varandra. Imponerande!
Till något helt annat. Idag trampade jag snett när jag var ute och sprang i skorna från helvetet. Jag borde köpt nya för typ hundra år sen, men har varit lite snål... Det var dock ingen fara med foten idag, trodde jag! Sprang vidare efter en stund och kände absolut ingenting, men nu.. !!! Efter att ha suttit still på altanen och läst några timmar så kan jag knappt stödja på foten. Inte bra! Jag ska ju till London om två veckor och gå en massa! Då måste foten vara i toppform. Ett mer akut problem är annars att jag lär ha svårt att gå till bussen imorgon...
Avslutar med en bild från dagens dramatik på Kroksjövägen!
/Linda
- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar