fredag 10 maj 2013

Idag är vi lite danska...
Vi befinner oss i Danmark för att fira Johans föräldrar som fyllt år! Hundarna är på pensionat och huset har grannen hand om. Vi bor kanonbra i ett hus som Johans föräldrar hyrt. Jättefint med bubbelbadkar, bastu, terass runt hela huset och havsutsikt.
Idag började dagen med champagnefrukost med jordgubbar, förstärkt med allt man kan tänka sig i frukostväg. Harry höll dock fast vid sin gröt:-). Jag, Johan och Harry gav oss ut på en runda på drygt sju kilometer. Jättevackra omgivningar och soligt väder.

Eftermiddagen blev också lyckad med massa bad i ett fint badpalats! Harry kom ihåg hur man dök och trivdes verkligen i vattnet. Vi vuxna hann med lite ångbastu med saltskrubb innan det var dags att fixa till sig för kvällens middag. Jag beställde en fiskrätt (torsk) som verkligen var jättegod! De andra funderade ett tag på vem som fått vems köttbit, men det ordnade sig helt enkelt genom att restaurangen fick göra om och göra rätt! :-)
Efter en lång dag ligger jag nu och lyssnar på någon som snarkar, nån som pratar i sömnen och nån som suger på en napp. Jag håller tummarna för Putte som skadat foten på en svensexa innan den knappt börjat. Han gjorde illa sig när de sparkade lite boll. Stackars lillebror! Vi hoppas att den inte är bruten!
God natt för idag!
/Linda


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar