lördag 8 juni 2013

Svansjön!

Ikväll blir det besök på operan med Catarina, Jennie och Ulrika. Ett initiativ av Ulrika! Applåder på det!!! Vi ska se Tjajkovskijs Svansjön, men i modern tappning. Det är Benke (Fredrik Rydman),som tidigare var med i nedlagda Bounce, som står för denna nytolkning. Det ska bli så kul! Tydligen är det mycket modern musik som blandas med klassisk musik. Både Moneybrother och Salem al Fakir har skrivit musik till föreställningen. Återkommer med en recension!


På tal om operan så har de ju en hel del som riktar sig till barn. Helt gratis! Just nu har de Sagofoajen på Lilla scenen för barn runt fyra år och uppåt. Tänk vad kul att ta med Harry på det! Jag tyckte själv det var riktigt roligt att följa med mormor till Stora teatern när jag var liten. Det finns mycket roligt för barn i Göteborg som man kanske inte tänker på. Världskulturmuseet har ju till exempel familjelördagar, och även föreställningar för barn!

Igår var vi förresten på Ikea och köpte en barnspis till Harry. Den var lite dyrare än den klassiska från Brio som vi tänkt köpa, men Ikeas hade lite fler lådor och andra kul saker. Han ska ha den i köket så han också kan vara med och "laga mat"! Han älskade grannens från Ikea så vi hoppas det blir bra!

/Linda


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Japp ska nog ta å kolla på en ny. Hade vart skönt med en fungerande tvättmaskin nu när man får 2 barns tvätt..tack!:) pengar fick vi tillbaka och de finns kvar. Kram! //Nina

    SvaraRadera