söndag 23 februari 2014

Jag är en delfin!

 Japp! Jag är en delfin! Eller kanske inte en delfin, men en lax... Okej kanske inte en lax heller, men jag är i alls fall betydligt bättre på att crawla än var jag var i början av januari! Det är ruggigt svårt och jag får inte ordning på andningen, men jag har i alla fall förstått lite och jag utvecklas. Jag simmade i fredags och jag hade lektion idag på morgonen. Imorgon ska jag vara kl 06.30 på jobbet och det gör att jag kan sticka iväg och simma redan vid kl 15. Tänk den dagen då det bara klickar och jag kan simma längd efter längd. Det kommer bli grymt! Heja mig!

Johan har varit ledig hela helgen, vilket varit magiskt. Vi har tränat, varit ute massor, fikat hos grannar och naturligtvis kollat på OS. Igår var vi hos grannar som också har barn på Knyttet. Jättetrevligt! Harry var så trött efteråt att vi hade svårt att hålla honom vaken. Klockan 18.15 sov han som en stock. Ha! Ha! Det känns så himla kul att det är så roliga och trevliga föräldrar på Knyttet och att Harry verkligen trivs. Ångrar inte en sekund att vi valde detta åt honom. Plötsligt visar det ju sig att det finns barnfamiljer både här och där nära oss, och många är inflyttade från stan. 

När det gäller studier så går det långsamt framåt. Jag är klar och godkänd med de två första uppgifterna, men lite fundersam inför nästa uppgift som kräver lite mer. Återkommer kring detta! 

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar