söndag 16 februari 2014

När livet känns riktigt skönt!

Idag startade jag min morgon i Kungsbacka simhall kl 07.55. Jag var verkligen inte sugen på att gå upp i morse, men när jag väl var där så kändes det helt suveränt. Ja inte min simteknik, men att träna på morgonen med en grupp trevliga människor. Jag missade förra gången då gruppen börjat öva på vändningar, men instruktören körde en snabb repition. Det var kanske inte världssnyggt, men jag fick det att stämma någon gång i alla fall. Stannade kvar efter passet och tränade en stund till, främst på andningen. Det är riktigt svårt tycker jag, men det blir bättre i alla fall. Längtar till den dagen då jag kan simma längd efter längd...om den dagen kommer. :-)

Väl hemma var det dags för fika med semlor och OS på TV. Det finns absolut inget bättre än när hela familjen är hemma! Värt hur mycket som helst. Att Sverige tog guld gjorde ju inte direkt saken värre! Harry var med och ropade "Heja! Heja!". Han lärde sig vad som gällde efter OS-frukosten hos Hisings igår då vi skrek oss hesa efter damernas stafettguld. 

Nu har jag precis suttit i bästa fåtöljen och läst deckare av Leif GW Persson. Jag förstår inte att jag kunnat undvika att läsa någon deckare av honom. Suveränt bra story och riktigt bra språk. En kopp te till det och söndagen blir bara bättre och bättre. Johan och Harry var ute i blåsten med Stina i över en timma, men de kom just hem rosiga om kinderna och hungriga. Ja Harry i alla fall. Johan bytte snabbt om och gav sig ut på en löparrunda med Kingston. Jag och Harry myser med mellanmål och Monster's University. Harry valde avokado och riskaka. 

Resten av dagen ska jag fortsätta att ta det lugnt, men jag måste ägna ett par timmar åt plugg också. Jag ska även planera lite för nästa vecka. Nu ska jag dock gosa med grodan först! 

/Linda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar