söndag 6 juli 2014

Vad hände?!

Nu var det länge sedan jag skrev här. Lite oklart varför faktiskt. Jag hade ett projekt med "picoftheday" som på något sätt strandade i slutet av maj. Jäkligt irriterande!!! Funderade lite på att lägga ut i efterhand, men har bestämt mig för att strunta i det. Lite tråkigt för det har till exempel varit roligt att kolla in bilder från 2012 när Johan körde en bild om dagen. Well, får försöka igen 2015 kanske...

Vad händer annars kan man undra?! Ja i juni blev det till exempel hela 15 pass med simning eller swimrun. Helt galet roligt! Jag är fortfarande en rätt kass simmare när det kommer till crawl, men nu kan jag simma långt utan att få syreunderskott och bli skakig. Har tränat en del för Simcoachen, vilket gjort all skillnad i världen. Jag hoppas få till en PT- timma med henne innan Öloppet!

Sugen på att läsa böcker! Massor av böcker! Jag har plötsligt blivit enormt förtjust i Leif GWs deckare och den obehaglige Evert Bäckström. Han med supersalamin... :-) Vi får se vad det blir på den årliga bokköparrundan... Ska kolla om det funkar på torsdag?! Då blir det i så fall bokhandeln i Laholm med mamma och Johan, med efterföljande våffla på Gamla Krukmakeriet. Verkade som att de hade öppet i år! Hoppas!

Hoppas också överleva min första swimrun i havet. Träningen börjar nästa vecka! Undrar hur mycket jag kommer att bränna mig?!

Vi hörs!
/Linda- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar