onsdag 6 april 2011

Inga pengar, ont i halsen och arg...


Det var väl kul att betala räkningar den här månaden. Tillåt mig skratta...Ha! Ha!... Det känns som att det blir mest vatten och bröd resten av månaden. En av räkningarna var Kingstons superdyra hundförsäkring. Varför betalar han inte sina räkningar själv?! Bra fråga! Dessutom var hans agilitykurs dyr och han äter bara lyxmat! Men han är ju ändå världens bästa gris så det får gå... Idag har han sovit hela dagen för han är agilityutbränd sedan igår. Tillbaka till räkningarna. Efter att först ha tänkt att jag måste leva på typ ingenting, ångrade jag mig och överaskade Johan med blommor och bakelse. Der hårda livet med bark, risavkok och Willy's ärtsoppa får börja imorgon...kanske...

Idag har jag tillbringat dagen med massa jobb, för att senare på kvällen byta det mot plugg. Läser ännu en distanskurs nu, som att den i Malmö inte räckte! Det känns ju alltid så bra att klicka på sökknappen, men när man sen kommer in så blir det ju en del jobb. Nu har jag en uppgift som måste göras klart för dagarna i Malmö i mitten av april, sen ska jag skriva klart några utredningar/utlåtanden och nu den nya kursen. Jag har dessutom en tenta 15 april. Men jag har ju valt det själv så jag ska inte klaga. Idag blev jag dock något trött när den nya kursen som är knuten till Gävle högskola använde ett annat program än vad jag är van vid för videokonferenser och dylikt. Det blir till att tänka om lite.

I helgen blir det festligt kalas hos paret Hisings. Vi har köpt den bästa presenten (innan pengarna tog slut) och nu gäller det bara att ingen annan fått samma fantastiksa idé. Vad man ska ha på sig är också något att tänka på inför helgen... Johan kör nog sina röda byxor så det skulle jag ju kunna matcha lite lagom. Kanske något svart, men med smycken med rött i... Annars funkar ju grönt rätt bra med rött så det kanske blir något sånt. Jag fick en ny fin väska av Johans föräldrar som går i grönt och svart och den hade ju kunnat få följa med. Får fundera!

Träningen går det åt helvete med. Jag var sjuk fyra dagar förra veckan och nu har jag ont i halsen. Helt galet! Jag har inte kunnat träna på så länge att det blir tlll att backa en massa steg. Det känns som att det var hundra år sedan jag loggade in på funbeat och registrerade ett pass. Jag har nästan abstinens! Arg!

Nu ska jag dricka te, krama Kingston och sedan gå och lägga mig!

/Linda

6 kommentarer:

 1. Man kommer fort tillbaka dock!
  Ser det på mig själv!
  Har ju inte tränat ordentligt på flera år men går snabbt upåt i vikter =)

  SvaraRadera
 2. En liten tröst!!! /Linda 

  SvaraRadera
 3. Men du är söt!!! ;) Puss!

  SvaraRadera
 4. Du har ju så bra grundkondition. Du kommer ju alltid igen!! Jag väljer idag mellan mage rygggympa eller ut i spåret. Vädret får avgöra. Vilken gröt satsar ni på??? Ha ha ha

  SvaraRadera
 5. Vilken gröt...kanske banangröt med vatten...mjölk till ryms inte i månadens budget!!! /Linda

  SvaraRadera
 6. När du var liten ville du ha banangröt gärna med smör!! Ha ha ha vilka tider!! Mamma

  SvaraRadera