torsdag 7 juli 2011

Ännu en underbar dag i mitt liv!Var lite seg idag på jobbet till en början! Det ändrades dock då en av ungdomarna såg ut som en sol när han insåg att jag inte gick på semester nu, utan nästa vecka. Ibland är de allt bra "gulliga". Skönt att bli påmind om att man faktiskt gör ett jobb som uppskattas av dem det handlar om!


Efter jobbet bar det av till Alingsås och besök hos lilla Siri med familj! Mycket trevligt besök som innehöll husvisning, grill på altanen och mjuk pepparkaka. Kan det bli bättre?! Knappast! Ett jättetrevligt radhus där jag tror Siri med familj kommer trivas bara bättre och bättre. Altanen var dessutom perfekt för hundar, vilket ju alltid är ett plus:-)!


När vi kom hem igen var vi efterlängtade av hundar och vi tog en liten promenad till sjön. Naturligtvis var kameran med. Där Johan är där är kameran. Till vår fasa märkte vi att ett par nya grannar varit ute och plockat hur mycket kantareller som helst! Skit också! Nu måste vi ta upp jakten! Jag plockade ju en del igår, men nu får det nog bli att plocka på allvar. På hemvägen från sjön stod nästa granne vid strankanten och plockade blåbär. Vi får nog skärpa till oss!


Nu blir det strax smoothie med färska hallon, mys med Johan och en fortsatt perfekt dag!


/Linda

2 kommentarer:

  1. Underbar dag och underbara bilder!! Bilderna har jag sparat! Kram Mamma

    SvaraRadera
  2. Vi hade det jättemysigt hos Siri! De bor jättebra och kommer få det superfint! Johan har lagt ut fler bilder på sin sida!
    /Linda

    SvaraRadera