fredag 29 juli 2011

Slott, slott och mer slott!
Mysdag idag utan utflykt eller altanbygge! Idag är istället den stora bokläsardagen! Atanen är nämligen färdigbyggd och det blev superbra. Tack Sixten som fungerade som arbetsledare och inspiratör! Sixten bjöd dessutom på kalas mitt i bygget så då fick alla energi av all god tårta och orkade bygga vidare:-)!Tack också till Johan Axell och Putte som hjälpte min Johan med allt möjligt! Nu har vi en altan som är större än vår lilla friggebod, men än så länge inga möbler på den... Vi byggde den mest för att kunna ha lite extra yta med tanke på hundarna, men några möbler ska vi naturligtvis ha. Vi får se vad det blir!
Igår var vi på slottsrunda med Cissi, Emanuel och mamma! Vi hade lite molnigt och mot slutet en del regn, men det gick bra ändå. Vi hann med Trollenäs slott, Trolleholms slott och Bosjökloster. Vi fikade upp oss en massa och den bästa fikan var nog på Trollenäs slott där jag åt croissant med västkuströra och lite annat. Mums! Mums! Vi hann även med att titta på lite gallerier och glaskonst. Jag köpte en bricka till Johan till hans samling. Den köptes på Bosjökloster och heter Harlekin, designad av en herre vid namn Georg Strömfelt. Johan blev glad! Johan lurade några stackars cyklande turister att vi var med i någon form av utmaning vid namn "Flest slott på ett dygn!". Ha! Ha! De trodde nog på det eftersom vi alla flög ut bilen vid Trolleholms slott, fotade det och åkte vidare. Man får ändå inte gå in där eftersom det är privat, men det förstod nog inte turisterna. Väl hemma var vi trötta och slottsutbrända! Det fick bli Kommisarie Lewis på TV och sparrissoppa med räkor, rödlök och lite annat gott.
Vilodag idag så jag började morgonen med 70 minuters promenad. Igår sprang jag femtio minuter på morgonen tillsammans med en stavgångslöpande Johan, så vi hoppar träning idag. Just nu är Johan iväg och ska hämta Per som skulle cyklat från Mölnlycke till långt ner i Skåne, men istället kraschade sin cykel lite norr om Halmstad. Vet inte vad som hänt, men det var tydligen någon del som lossnat. Det hade gått bra med Per i alla fall. Får väl höra mer sen.
Ikväll blir det en kväll i friidrottens tecken med DN-galan i hela tre timmar. Undrar vilken tid Bolt lyckas få på 200 meter. Hans form har ju varit lite sådär...
/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar