torsdag 14 juli 2011

Stavgång i sommar!Idag inhandlades det rosa stavar till mig, måste ju matcha skorna, och turkosa till Johan. Nu ska löpningen kompletteras med stavgång i terräng, på Hökafältet och i backe. Hoppas på så sätt undvika att springa ihjäl mig och förstöra mitt knä igen. Känner att jag har svårt att i lugn och ro träna upp knät, stretcha, styrketräna och annat. Om jag lär mig tycka stavgång är kul kanske jag kan alternera lite och spara mitt knä. En idé jag har i alla fall. Min kollega på jobbet som är idrottslärare och "stavgångsinstruktör" har visat mig hur man tränar hårt med stavar, med bland annat gående utfall i uppförsbacke. Det ska bli spännande!


Imorgon är sista dagen innan semestern. Det finns en risk att jag får sitta kvar på jobbet till cirka 23.25 för jag måste bli klar med två utlåtanden och jag ligger inte alls så bra till som jag trodde. Vägrar gå in på måndag. På måndag är det förresten dags för klippning. Underbart! Har inte bestämt om jag ska tona det mörkt, göra slingor eller bleka det artificiellt tokvitt. Lutar åt vitt! Känns roligast! Min ordinarie frisör Maria på Salong Unik är på semester så det blir hos Camilla istället. Hon är också grym!


Nu ska jag äta jordgubbar och mjölk som min man har fixat! Sen blir det att läsa vidare i min bok, kolla på Kommissarie Lewis och ha myskväll medan regnet faller utanför. Underbart! Funderar också vidare kring present till Johans födelsedag...


/Linda

3 kommentarer:

 1. Vitt är grymt på kort hår!

  SvaraRadera
 2. Det lutar åt det...får se om jag fegar ur!!! Jag och mamma kanske misstas för tvillingar om jag blir ljus...!!! Ha! Ha!
  /Linda

  SvaraRadera
 3. Tvillingar ha ha ha. Men vitt hår och rosa stavar det hade varit grymt!!Mamma

  SvaraRadera