fredag 5 augusti 2011

Livet är fantastiskt!

Oj vilken grym semester! Jag tycker i och för sig nästan alltid att semestern är lyckad, men i år har den nog varit extrabra! Den nya altanen har varit en hit! Hundarna har älskat den och även kunnat vara där själva när vi varit iväg en stund. Duktiga hundar! Bästa altanen!


Johan har blivit stor och fyllt 35 år! Jag hade planerat dagen i största hemlighet och det blev riktigt lyckat. Karolina hade varit på besök här nere så hon gav Johan en flaska rosé från familjen innan hon åkte hem, och sen var det dags för lite mer firande. Johan trodde att det var jag, Cecilia, Emanuel och mamma som skulle ut och äta på hemligt ställe. Han visste dock inte att familjen Hising var inbjudna och det var kul att se hans min när Catarina plötsligt stod i trädgården och utbrast "We bring gifts!". Efter detta bar det av till Hamnkrogen i Torekov! Supergod mat och mycket trevlig personal. De flesta av oss åt dagens fångst (halstrad kummel), men det fanns även några som avvek genom att välja gös eller ceasarsallad med räkor. Eftersom Catarina var med så påverkades alla till att gotta sig med efterrätt, vilket också var grymt gott! Johan passade också på att fota upp halva Torekov, inklusive lilla Wera. Väl hemma igen var det bubbel/rosé, fruktfat och massa prat om allt och inget. Familjen Hising hade bokat Stouf 2.0. Johan blev mycket glad då han förstod att Hising skulle stanna över eftersom han såg fram emot lek och plask i havet dagen efter, vilket det också blev! Vi satt ute så länge vi orkade, men sen var det dags för mera mat i form av landgång och lite vin. Vi avslutade kvällen med kaffe och prinsesstårta! Världens bästa dag för världens bästa man! Dagen efter var det bad, bad och bad som stod på schemat...och lite thaimat...


Claes dök upp en dag på väg till jobb och stannade och sov över. Nu hade han bokat Stouf 2.0! En populär stuga! Han och mamma fixade grillad mat på kvällen, medan jag och Johan var och sprang. Gott och mysigt! Anders tittade in och var med större delen av kvällen. Det mesta i veckan har handlat om bad, sol, träning och god mat! Idag började vi dagen med frukost med Johans föräldrar, som stannade till på sin väg ner mot Italien. Vi har också hunnit med ett besök på teckningsmuseet i Laholm där bland andra Jorinde Voigt ställde ut. Sen bar det av till loppis och nu är det bloggande och bokläsande som gäller. Jag läser nu Avgrundens rand av Christian Dorph och Simon Pasternak. Helt fantastisk deckare/thriller! Det är det tredje boken jag läser av "sommarböckerna", och den första deckaren.


Snart är det dags för 6 km löpning med hundarna och sen bjuder mamma på tacos. Ikväll åker tvn på, eftersom det är Diamond league från London. Lägger in lite bilder på http://www.kingston.nyfotat.se/ under kvällens gång. Det har ju blivit en del fotande. Johan vann ju till och med en tävling på fotosidan.se.


/Linda


P.S. Har två veckor kvar på semestern...drygt... :-) D.S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar