tisdag 15 november 2011

Grus, brandvarnare och pannkaksträff med Weras föräldrar!Idag har "grusmannen" varit här med en massa ton grus till vår väg, alltså den sista biten upp mot huset. Till våren rekommenderade han att vi kompletterar med asfaltskross ifall att vi inte blir nöjda. Det ska bli spännande att se om det blir någon snö och kyla i vinter och hur backen står pall! Vår plan var också att ha belysning ner i backen, men tyvärr får det vänta tills våren. Det blir till att leva i mörker en vinter till:-)!


Jag har också varit duktig och köpt batterier tii brandvarnarna, plus två nya brandvarnare. Nu har vi en i källaren, tre på första planet och en på övervåningen. Känns bra! En ganska billig investering för att slippa brinna upp... (Nej mamma man kan inte ha dem liggande i bokhyllan med batteriet bredvid...det räknas inte...) Köpte branvarnarna i Kungsbacka. Hade tänkt avsluta mitt besök där med att läsa senaste inredningstidningarna på biblioteket, men till min stora fasa var det stängt!!! De ska tydligen fixa/renovera några dagar.


Imorgon kommer fam Hising på besök. Det står pannkakor på menyn! Wera (se bilden) har dock med sig egen mat! Det ska bli skojigt! Vi var samtidigt bjudna till Karolina i Alingsås för att fita hennes födelsedag, men vi får ta det en annan dag. Hon har dessutom önskat sig en tavla av Johan och den är inte riktigt skapad än... Han mumlade något om att Karolina skulle skicka bilder på sitt rum så att han hade koll på färgerna där. Vi får väl se hur det blir!


Har insett att visningarna av mormors lägenhet sträcker sig över första advent, vilket inte var planen från början, så vi får leva i ett halvtomt hem över första advent. Lite segt, men man får hoppas att det är värt det! Tydligen har folk redan börjat boka sig, vilket är bra! Mormor hade varit nöjd!!!


Nu ska jag läsa senaste Runner's World. Hinner nog läsa i min bok också innan det blir TV-kväll med House kl 21. Johan jobbar, men jag ska nog vara vaken när han kommer hem...


/Linda


2 kommentarer:

  1. Nina-Siris morsa15 november 2011 19:44

    oj va stor hon har blivit lilla Wera:)

    SvaraRadera
  2. Har varit ledig idag! Har satt upp den liggande brandvarnaren o köpt en till! Även satt på dubbdäck så nu kan man komma på besök till Dahlhöjdska palatset! Pannkakskalas mums! Jag kör torsdagsmeny och lägger till ärtsoppa!! Kramar mamma!

    SvaraRadera