onsdag 9 november 2011

Styling, Sportlife och hemmafixande!Sitter just nu i vårt vardagsrum som inte riktigt ser ut som vanligt... Det saknas mattor, vissa tavlor, lampor, ljuslyktor och vissa böcker. Inbrott kanske nån tänker, men så är inte fallet som tur är. Efter att min mormor gick bort fick vi uppdraget att styla hennes bostadsrätt i Lerum, vilket vi ju gärna gjorde. Mamma och mina syskon har fixat med så mycket annat(städ, flytt av möbler, kört till tippen etc) så det känns bra att bidra med något. Vi är jättenöja med hur det blev, även om det tog nästan tolv timmar att få ordning på allt. Vi fick köra två vändor från oss med stylingprylar och en vända till Ikea och blomsterhandel. Baksidan av detta är dock att vi mitt i mörkaste november inte har det mysiga hem vi normalt har, eftersom massa saker fattas. Vi har dock flyttat runt lite så att det ändå ska gå att känna sig som hemma. Vårt mysrum/alternativa vardagsrum på övervåningen är dock utan räddning just nu. Efter att vår jättestora röda matta tagits bort därifrån så blir man snudd på deppig av att titta in där... Sovrummet är ialla fall nästan intakt och vardagsrummet duger. Arbetsrummet har fått låna ut både matta, tavlor, lampor och lite plock så det känns inte som man vill sitta där. Vi har i alla fall som mål att allt ska vara tillbaka till första advent. Det känns skönt! Lägenheten fotades igår och kommer nog ut på Hemnet imorgon. Det ser rätt bra ut då det inte ligger ute så värst många liknande lägenheter just nu och de som finns har ett sämre läge, eller ett betydligt högre pris. Lägger ut en länk till Hemnet när den finns där.


Vi har varit fortsatt hemmaduktiga och gjort snyggt i förrådet i källaren. Om man nu kan kalla det ett förråd när de förra ägarana lagt in valnötsgolv och påkostat kakel/sten. De hade det som någon typ av relaxrum eftersom det ligger bredvid vårt stora badrum med bubbelbadkar och dusch, men vi har det som förråd. Nu är det två klädställningar på plats så jackor, kavajer, klänningar och annat som inte används just nu får bra med plats. Vi har fortfarande en del flyttkartonger där, men de är märkta med vad som finns i så man har full koll. Känns skönt att inte ha något "skräprum" utan ordning överallt! I love it!!! Johan har också fått en egen hylla med jobbkläder så är de ordning på det också. Det blev riktigt bra! Snart får vi nog också ett lass grus hem för att fixa till vägen upp till huset innan vintern. Tittar avundsjukt på grannen just nu som fick sitt lass i veckan.


Imorgon bär det av till Sportlife igen. Jag tränar ca 3-4 gånger i veckan och har gjort så länge nu. Känns kanon! Vissa veckor blir det tre dagar och vissa blir det fyra. Eftersom jag inte springer nu så blir det cykel, rodd och styrka som står på schemat. Kör mellan 45 min och en timma varje gång, lite beroende på hur det känns. Just nu blir det mest i Kungsbacka och Kållered. Kållered är fortfarande favorit för det är större och de har bastu och massage. Imorgon ska jag till Kållered och sedan ska jag träffa Johan för date på Ikea. Livet är grymt bra!


/Linda


P.S Dagens filmtips är en feelgood film med Meryl Streep - "Julie & Julia". Vi blev helt kära i filmen och man blir glad när man ser den. Fantastisk film! Se den! D.S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar