tisdag 1 november 2011

Första dagen i november!En dag som börjat bra, men lite läskigt! Jag och Kingston var ute och gick i skogen när vi hörde världens brak... Rådjur ser vi ju en del och hör desto fler, men nu var det tal om en modell större...nämligen en älg! Älgar är ju kul när man ser dem på håll, helst från en bil. man kan stanna till och fascineras av hur stora och coola de ändå är. Den känslan infinner sig inte alls när man träffar dem i skogen...till fots... Nu blev ju älgen rädd för oss, men den stod ändå och frustade och blev nog både rädd och arg på främst Kingston. Funderade en stund på om jag kunde strypa ut den om den kom fram, men insåg att sådant lyckas man nog bara med på film. Efter lite övervägande kring risker och möjligheter bestämde vi oss för att gå förbi, dock lite längre bort än där vi normalt går...


Oktober avslutades både bra och lite sorgligt! Mormors begravning var 28 oktober i Lerums kyrka. 28 oktober är också mormors födelsedag och med tanke på att hon skulle blivit 95 år så hade hon planerat lite kalas med buffé och vin. Mamma följde mormors önskan och efter begravningsakten blev det italiensk buffé med vin till i församlingshemmet i Lerum. I kyrkan sjöng mina brorsdöttrar en av Sonja Aldéns låtar och hela cermonin var fin och stämningsfull. En fin, men sorglig dag!


I söndags hade vi stor brunch här med hela Johans familj. Det var första gången som Johans mormor var här så det var lite speciellt! Johan, som ju är en hemmafixare av rang, hade gjort det mesta av brunchen medan jag fick stå för piff och annat:-)! Vi hade jättetrevligt och fick också bland mycket annat årets första amaryllis. Nu står den i vardagsrumsfönstret som är som gjort för just den sortens blomma!


Igår hade vi också en intensiv dag, men vi hann med lite träningstid på Sportlife i Kållered. Det kändes hur bra som helst! Johan kände sig lite små lat och tränade väl inte på max direkt, men jag tyckte att det kändes grymt. Det blir nog ett pass imorgon igen för mig efter att jag hälsat på lilla Wera och hennes mamma på förmiddagen.


Nu ska jag plugga lite och fixa med lite småsaker. Ska bland annat hitta ett bra recept på morotsbröd!


/Linda


P.S Bilden är från Karma i Kungsbacka. Johan bjöd mig på frukostdate där förra veckan! Mysigt! D.S.

2 kommentarer:

  1. Nina-Siris morsa15 november 2011 20:05

    inte ett endaste kort på Siri? Ni tog ju en hel drös? :) dåligt med kort på siri nu för tiden :P

    SvaraRadera
  2. Ta upp det med Johan!!! :-) Han lägger bara ut redigerade bilder... Men pika honom gärna!

    SvaraRadera