måndag 16 januari 2012

Försäkringar, träning och böcker!

Det senaste dagarna har vi ägnat åt att luska lite i våra försäkringar. Kollat över hur det ser ut med hemvillaförsäkring, olycksfall, liv också vidare... Hunnit med ett bankmöte också för att diskutera ränterabatter och annat skojigt. Nu har vi stenkoll känns det som! :-)

Tränat en hel del också, trots dålig fot! Cyklat och styrketränat mest och det har fungerat bra! Johan har ju blivit helt biten av crossfit så nu är det slut på hans tidigare mystiska upplägg av sol, massage och bastu! Idag dog han nästan när dagens pass hade fokus på ben. Ha! Ha! Ska bli kul att se honom imorgon...kan bli kämpigt i trapporna!

Vi har också hunnit med lite fikande med vänner! Kungsbackakaffe hos Magnus och Lena, och snyltlunch hos Hisings med guddottern Wera! Kolla bilder på www.dahlhojdsfoto.blogspot.com

Mitt bokprojekt går framåt, mamma har hängt på också! Jag har avklarat en bok och är igång med nummer två. Även läst lite utanför listan! Om den första i projektet var lite av en besvikelse, så verkar den jag läser nu vara riktigt bra! V.S Naipauls "Ett hus åt Mr Biswas"!
Tänker dock blanda listan med andra böcker! Var på biblioteket idag och lånade ett gäng, bokade också andra delen av Murukamis 1Q84! De böcker dom fick hänga med hem idag var från olika genre. (Se bilden)

/Linda

4 kommentarer:

  1. Första boken var det inte den om Nordkorea? Var den dålig?

    SvaraRadera
  2. Första boken var Eunuckens gåta. En historisk deckare som utspelade sig i Istanbul. Boken om Nordkorea var superbra, men inte med på listan! Den jag läser nu verkar dock jättebra! Tror du skulle gilla den!

    SvaraRadera
  3. Man uppskattar inte försäkringar förrän man verkligen behöver dem, man kan få rabatt om man tecknar försäkring online.

    SvaraRadera