onsdag 1 februari 2012

Bokprojekt, fortbildning och "träning"!

Min bok blir bara bättre och bättre. Huvudkaraktären Mr Biswas verkar dock ha blivit lite lätt galen/förvirrad/sinnessjuk och det är nästan hemskt att läsa om hur han tänker... Tror att min nästa bok ska bli andra delen av Haruki Murakamis 1Q84. Den står utanför listan( mitt bokprojekt- se tidigare inlägg) så efter att den är klar blir det till att återgå till projektet.

Min fortbildning startade för övrigt 23 jan, vilket gjorde att jag fått skjuta lite på starten eftersom lille H föddes just 23 jan. Ska kolla upp första uppgiften och beställa böcker! Det ska bli skoj! Perfekt att vila/läsa/plugga när den lille sover eller är med Johan.

Väntar fortfarande på att bebiskaoset ska börja... Just nu får vi båda(jag och Johan) sova, vila och äta i lugn och ro. På morgonen kan jag gå upp och duscha och fixa mig, innan jag går upp till Harry och Johan. Johan fixar lagad lunch och middag varje dag och det känns grymt bra att han är hemma till mitten av februari. Blir lite yr då och då så jag undviker att bära Harry, ifall att jag skulle ramla/svimma. Känner mig dock starkare och starkare varje dag så förhoppningsvis är mitt hb på väg upp igen. Hoppas det!

Träning?! Jo jag har börjat promenera. Det känns kanon. Nu har det dessutom varit sol på dagarna så det har varit underbart!!! Har fortfarande ont i ena foten och om det inte går över till nästa vecka så får jag kolla upp det. Hoppas dock slippa det!

/Linda

2 kommentarer:

  1. Jag ser att Kingston är med! Vad kul! Går det bra? Kram till er från mig

    SvaraRadera
  2. Nina- Siris morsa1 februari 2012 22:13

    Haha fast Kingston ser lite sur ut haha...ska bli så kul att träffa er på lördag...å lille Harry! :)

    SvaraRadera