fredag 24 februari 2012

Vårens TV-säsong!

Påbörjar fredagskväll nu! Börjar med att slötitta på Adam Live, som jag faktiskt tycker blir bättre och bättre. Kul att Carin tar mer plats i årets säsong! Annars blir det nog inte så mycket TV idag. Fredag känns inte som en bra TV-dag. Tänkte kolla på Skavlan, men i övrigt vet jag inte. Det får nog bli bok istället.

Lite motion har det blivit idag. Tog en promenad med barnvagnen, tillsammans med Johan och Kingston. Hann även med en promenad på eftermiddagen, denna gång utan sällskap och i snabbt tempo. Skönt!

Tillbaka till tankar om TV. Har lite saker som jag hoppas ska förgylla TV-tittandet under våren. Är inte förtjust i att ha TVn på som sällskap, men ser gärna på TV om nåt är riktigt bra(eller tillräckligt dåligt...). Av tradition anses det ju finare att läsa än att se på TV, vilket bara är löjligt. Nu läser jag ju ofta hellre än ser på TV, men det beror bara på att jag inte gillar mycket av det som är på TV. Inför vår/sommar ser jag dock några måsten:
• Pluras kök med Måns Herngren som sidekick.
•Kjell Bergqvist nya program där han ska prova mat i Asien. Kan bli hur bra som helst, kan också bli platt fall...
•Serien Firman som hittills varit grymt bra med fantastiska Juliette Lewis i en stor roll.
•Vasaloppet-perfekt TV!
•OS i London! Längtar redan!
•Skidskytte-VM i mars! Tänk alla grymma repliker som Ferry kommer leverera.

Johan tvingar mig också att se Sveriges mästerkock och nu måste jag erkänna att jag fastnat lite. Trodde att det var mer dokusåpa över det hela, men det handlar ju faktiskt om mat och då tittar jag gärna. Ett program jag dock aldrig skulle se är Big Brother, men många verkar ju gilla det. Personligen är jag helt ointresserad av att se ett gäng för mig helt främmande människor inlåsta i ett hus... Kanske om det var någon nordkorean med... :-)

Nu ska jag käka en apelsin och läsa lite i senaste numret av Damernas Värld. Bra artiklar med Thorsten Flinck och Johan Glans. Ska också kolla lite kring vårens trender. Såg att många märken har nya nagellacksfärger inför vår/sommar; ljuslila/syrenlila och mintgrönt är något som lanseras av allt från Isadora till Dior. Kanske nåt att prova!

/Linda

2 kommentarer:

  1. Intressant att läsa om dina tankar om TV! Jag tar upp mina tankar på min blogg! Appropå mode! Jag har köpt 2 tröjor i pastellfärg! De är fina men jag tycker de kräver lite solbränna! Mamma

    SvaraRadera
  2. Jag funderar på pastellgröna byxor i nån jeansliknande modell!

    SvaraRadera