söndag 4 mars 2012

En intensiv vecka!

Den här veckan har det varit fullt upp för både mig och Johan! Johan har jobbat över en massa timmar och jag har jobbat med Harry:-)! Hade till och med båda hundarna hemma med Harry en dag när Johan jobbade. Det var lite kämpigt, men funkade. Vi har haft besök hemma av vänner, och även "övernattare". Mamma, Cissi och Emanuel sov över från fredag till lördag. Det var nämligen urnsättning för mormor i fredags i Lerums kyrka och därför valde de att sova kvar efteråt. Urnsättningen var fin, även om det kändes konstigt att säga hej då igen... Solen sken och prästen läste några fina ord. Mormor hade varit nöjd. Efteråt åt vi alla (Claes, Karin, Vickan, Putte, Sofia, Sixten, Cissi, Emanuel, mamma, Johan, jag och Harry) lunch på Aludden. Jättemysigt! Det var Harrys restaurangpremiär och det gick strålande, även om jag riktigt såg hur alla influensabaciller försökte anfalla oss... Hoppas att vi klarade oss!

Igår visade sig Kroksjön från sin allra bästa sida så vi tog med oss våra gäster, hundarna och Harry. Vi visade upp vårt "finbad" och vårt "fulbad":-)! Längtar till när vår/sommar kommer och när man kan nyttja att det är gångavstånd till badet. Perfekt med liten sandstrand när Harry ska doppa sina fötter!!! Efter promenaden satt vi på altanen och solade. Helt underbart!!!

Idag är det Vasalopp och sedan besök på Granholmen! Det ska bli roligt att visa upp lillkillen som ökat med nästan två kilo sen han träffade sina farföräldrar sist. :-)

/Linda

1 kommentar:

  1. Måste skriva det!! Altanen är bara så skön!Jag fick färg fort! Jag får nöja mig med mitt hav!! Ha ha Mormor

    SvaraRadera