tisdag 13 mars 2012

Framtida vänner?!
Två fantastiska vårdagar har just passerat och imorgon ska det visst bli fint också! Underbart! Johan jobbar natt nu så imorgon ligger han och sover på dagen, och sedan blir det jobb igen på kvällen. Jag och Harry planerar en hemmadag med promenad och altanmys. Förhoppningsvis hinner jag fixa lite i trädgården också. Började vårstäda rabatterna lite igår och tittade till alla blommor som är på väg upp. Såg att lavendeln klarat sig från förra året, det har dykt upp lite knoppar här och där, satta lökar som börjar titta fram, hortensian verkar leva etc, etc. Får se vad som dyker upp imorgon!
Idag har vi tillbringat större delen av dagen i Göteborg. Började dagen med att möta upp Harrys vänner Louie och Wera i Slottsskogen, inklusive lite föräldrar. Vi gick en promenad i solen! Helt underbart! Tröj-ponchon jag fick av Johan i julklapp hade premiär(se bild) och fick tio av tio möjliga snyggpoäng. Grym julklapp! Efter promenaden blev det en lunch på Villa Belparc.(www.dahlhojdsfoto.blogspot.com) Bebisarna skötte sig exemplariskt! Efter detta blev det ännu en promenad, den här gången hem till Louie. Dags att amma, byta blöjor, äta mat (som stora tjejen Wera gör) och dricka mer kaffe och te(enbart de vuxna...). Jag fick fantastiskt gott te av Helen, jordgubb champagne, som jag nog ska köpa hem. Hur gott som helst!!! Vi kunde inte motstå frestelsen att fota de små barnen bredvid varandra. Ha! Ha! (se bild). Harry ser något chockad ut på bilderna, Louie är lite upprörd och Wera är nöjd över att kunna dra Louie lite i örat. Tänk vilket gäng de kan bli i framtiden. Livsfarligt!!! ;-) Mycket trevlig träff! Nästa vecka kanske vi kan ha en ny träff, kanske i Botaniska?!
Nu är det dock dags att sova inför morgondagens aktiviteter. Förutom mina planer för en dag utomhus så är det också dags för ett återbesök till Barnmorskegruppen. Ska bli kul att visa upp lille H. Ska också kolla hur mitt hb hämtat sig. Hade ju 88 när jag lämnade BB, efter att ha haft 135 när jag skrevs in innan snittet. Känner mig pigg, men vill gärna veta värdet! Planerar att börja jogga så smått den här veckan och då är det bra om allt är okej först. Har ju gått massa långpromenader och powerwalks så steget till lätt jogg är ju inte särskilt stort. Återkommer i ämnet:-)!
God natt!
/Linda

1 kommentar:

  1. Visst är det häligt att kolla vad man har i trädgården. Jag har hållit på några dagar nu och är nästan färdig!Din tröja är verkligen snygg! Skulle gärna ta på mig en sådan! Vad roligt att ni är tre nyblivna mammor och så goda vänner som kan träffas och ha kul med de små. Såg en pappa oxå!! Kanske var Johan oxå med?? Hoppas ni har tur så de små kommer att gilla varandra och kunna leka senare i livet.Kul bild ni tog!Tre på rad!! Jag tog en joggingtur igår bara 2,5 km. Jag tog i lite och blev rejält trött!! Ha ha Kramar

    SvaraRadera