måndag 12 mars 2012

Vårkänsla och premiär...

Idag var det premiär för promenad med Harry och Kingston...!!! Kingston är enkel att gå med eftersom han aldrig drar, MEN... han är inte helt pålitlig vid hundmöten. Ofta går han fint förbi, men ibland gör han ett ryck och ska fram. Barnvagn och plötsliga ryck hör liksom inte ihop! Han kan göra samma sak när man möter människor där vi bor. Han är ju uppväxt i stan och där vimlar det ju av folk, bilar etc etc. I skogen blir det dock mycket mer spännande och därför kan han ibland bli lite busig. Man får vara tydlig bara så lyssnar han för han vet precis vad som gäller! Idag var det alltså dags att ge sig ut i vårvädret med tokboxern och H. Vi mötte inga hundar, men vi träffade grannar lite här och där som var ute och vårfixade i sina trädgårdar. Det gick mycket bra! Fick säga till Kingston ordentligt ett par gånger, men sen gick det toppen! Var ute i över en timma och hann med lite övningar med Kingston till och med!

När vi kom hem fortsatte H att sova i sin vagn i nästan tre timmar!!! Hann både äta, vårfixa i rabatterna och läsa innan han vaknade och ville ha mat! En helt underbar dag! Nu sover han igen helt ovetande om att hans pappa just kom hem från jobbet:-)!

Imorgon ska vi ge oss av till stan för promenad i Slottsskogen och lunch på Villa Belparc. Vi ska möta Louie och Wera, plus deras mammor! Ska ju bli jättefint väder imorgon igen. Love life!!!

/Linda

2 kommentarer:

 1. Nina- Siris morsa12 mars 2012 19:55

  Låter som en härlig dag! Har vi också haft, med cykeltur och lite lek på gården:) Nästan så vi tog fram möblerna till vår altan, men de ska oljas först. Ha det så trevligt imorrn! :)
  Imorrn ska jag också vara mammaledig haha:)

  SvaraRadera
 2. Harry;s farfar12 mars 2012 20:11

  Låter som en helt underbar dag

  SvaraRadera