söndag 25 mars 2012

Långledig i solen!

Japp! Den här veckan har Johan varit långledig:-), vilket gjort att vi passat på att träffa lite vänner och familj! Igår var det våffelfest på Granholmen, alltså hos Johans föräldrar. Även Harrys kusin Siri med föräldrar var där, och även Johans mormor. :-) Harry fick påskpresenter! Nu har han snart en liten garderob även i storlek 68, som är den storlek han börjat använda tillsammans med storlek 62! Stor kille!

Idag blev det lyxig utomhusfika hos Axell och Linda. Harry sov som en stock i sin vagn och blev inte ens imponerad av hästarna. Vi kikade på tomten där L2s och J2s nya hus ska ligga. Spännande! Blev plötsligt sugen på att flytta igen:-)! Fast den känslan gick snabbt över och nu har jag faktiskt ägnat kvällen åt att fundera på hur vi ska inreda vår altan. Synd att allt är så sjukt dyrt! Har dock en plan...

I torsdag hade Harry förresten träff med sitt gäng! Den här gången var det Botaniska som gällde. Efter lite trixande med vagnarna hittade vi en perfekt fikaplats i den japanska trädgården. Helen hade slagit på stort med massa god fika! Nästan som en liten lunch! Lyxigt! Småbebisarna sov mest, medan Wera var pigg och glad! Undrar när nästa date blir?!

Nu har Johan åkt till jobbet och jag myser med H och läser lite. Slötittar lite på Partaj på femman, första gången jag ser det. Vet inte,men hur kul är det egentligen...?! Trodde det skulle vara roligare! Maria M är ju alltid en klippa dock:-)!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar