torsdag 29 mars 2012

Nära TV-katastrof!

Höll just på att utsättas för det värsta. Satt och myste med lille H och tittade på Adam Live (rätt bra faktiskt, inte bara för att Carin är med)! Programmet tog slut och det som följde var Keno. Vem tittar egentligen på det?! Nåväl det var vad som skedde efter Keno som var en total skräckupplevelse...

Plötsligt inser jag att mitt värsta hatprogram börjar...nämligen "Kniven mot strupen". Det är väl bara att byta kanal kan man tänka, men icke! Med en sovande Harry i famnen var jag tvungen att välja mellan "väckt bebis" eller "galen och otrevlig kock". Detta eftersom fjärrkontrollen låg på icke nåbart avstånd. Efter några sekunder av ren panik valde jag att riskera att väcka lille H då jag kände att jag blev fysiskt sjuk av att titta på den gapiga kocken. Sagt och gjort; jag fick chansa på att försöka nå fjärrkontrollen med foten, samtidigt som jag försökte få H att tro att jag satt helt still. Efter nån minut kunde jag dra en lättnadens suck!!! Fjärrkontrollen var i min hand, Harry sov vidare och jag kunde snabbt byta kanal innan jag fick några bestående med. 1-0 till mig!!!

/Linda

1 kommentar:

  1. Nina- Siris morsa29 mars 2012 20:53

    Haha tack för kvällens skratt :) Goa Linda...barn sover hårdare än man tror:P Men den där alexander e bara töntig...kniven mot strupen..ööh hjälp?

    SvaraRadera