torsdag 24 maj 2012

Anti-shake tights från Röhnisch?! I think not!!!

Såg något helt sjukt i senaste numret av Elle. En stor annons från Röhnisch där deras senaste träningsbyxor för kvinnor lanserades; de så kallade anti-shake tightsen! Som jag har längtat...eller inte! Vad är det för skit?! Finns det verkligen nån som köper detta?! Fungerar tightsen?! Vad är det som ska sluta skaka?! Fett?! Det var nog det mest onödiga plagget hittills!!!

Nåt lite mer positivt är att min bok "Halvbrodern" av Lars Saabye Christensen är helt fantastisk. Grymt språk, fängslande karaktärer, oförutsägbara händelser och så vidare. Jag har endast läst cirka hundra sidor och är helt fast! Hur kunde den här boken få stå i bokhyllan i flera år??!!

Annars är det fullt upp! Måste säga, som i tidigare inlägg, att jag är så glad för alla gulliga vänner vi har runt omkring oss. Det är inte alltid man har möjlighet att ses så ofta som man önskar, men vi är ändå riktigt bra på att komma iväg och umgås( eller bjuda hit)! I söndags var vi bjudna till några av dessa fantastiska vänner, nämligen herr och fru Hising. Det var egentligen lilla Wera som bjöd in till grymt barnkalas, men som tur var så fick även föräldrar komma:-)! Även fam Da Silva var där med bedårande lille Louie och naturligtvis lite släktingar till Wera. Vi gav bort en klänning från Kik-Kid som är ett klädmärke från Holland. Är förtjust i deras mössor så nu är det bara att hoppas att klänningen är av lika bra kvalitet. Söt var den i alla fall!

Nu ska jag strax kika på Eurovision och heja fram Loreen till final. Vi har ju vårt årliga schlagerspektakel :-) på lördag och det vore ju snopet om Loreen åkte ut. Minns förra året när Norge var segertippat, men åkte ut direkt istället. Man vet aldrig!!!

/Linda


2 kommentarer: