torsdag 31 maj 2012

Boktips!

Idag har jag firat lite genom att beställa tre böcker på Adlibris. Vad firade jag kan man undra?! Jag firade att jag har världens bästa man, bästa Harry, grymma vänner, fin familj och två ludna monster! De böcker jag beställde var tre böcker som knappt påminner om varandra.

1. "1Q84" - bok två - av Haruki Murakamj. Älskade, älskade, äskade del ett! Den var sjukt bra! Spännande, magisk, ond, oförutsägbar och dessutom skriver han fantastiskt bra.

2. "Min kamp" - del ett- av Karl Ove Knausgård. En extremt ombloggad bok som jag länge tänkt att jag ska läsa. Det är en självbiografi!

3. "The Night of the Gun" av David Carr. Carr arbetar på The New York Times och är en mycket framstående journalist. Även detta är en självbiografi. Carr har gått från en tillvaro som nerknarkad och utfattig till det liv han har nu.

Det var länge sedan jag köpte böcker. Har haft lite köpstopp, men nu var det dags. Annars läser jag vidare i "Halvbrodern" och njuter av varje sida. Måste kolla om författaren skrivit något annat jag kan tänkas gilla. Älskar magisk realism. Det är min bästa genre!

Nu ska jag invänta kvällens Diamond League med spännande final mellan Bolt och Powell!

Love life!

/Linda

1 kommentar:

  1. Spontanköpte lite böcker som kom på posten i förra veckan, ser verkligen fram emot att få läsa dem! Vad jag firade? Hmm... Samma sak som du kanske XD

    SvaraRadera