onsdag 30 maj 2012

Festligheter!

Det har varit mycket festligheter det senaste och mer är på gång! I helgen som kommer är vi bjudna på studentfestligheter på fredagen och 40års fest på lördagen. Tyvärr har vi fått tacka nej till fredagen, men på lördagen ska vi gå en stund. Det är knytkalas på lördagen så regeln är: ta inte med present utan ta med en jäkla massa mat och dryck. Alla delar på allt! Bra koncept! Det blir lite reunion med det "gamla" psykologgänget på mitt jobb. Kul!

Vi har ju egna festligheter på gång med dop för Harry 9 juni så i helgen som kommer blir det en jäkla massa fixande. Idag har vi i alla fall förberett lite😄! Det ska bli riktigt skoj! Vet ännu inte om det bara är Harry som ska döpas eller om det är ett barn till. Det återstår att se. Vi vet i alla fall vilka psalmer vi önskar, men vi får se hur det blir. Hoppas på sol och värme så vi kan sitta ute! På schlagerkvällen satt vi ute till kl 21. Vore kanon med sån värme. Imorgon ska vi förresten prova om dopklänningen passar. En jättefin klänning som gått i arv i Johans släkt, på hans mammas sida. Hoppas inte grodan är för tjock:-)!

Idag hämtade vi hem en Stokkestol som vi fyndat! Den äldre modellen med träbygel och läderrem. Gillar det bättre än de nya i plast! Harry provsatt en liten stund.

Inte mycket spännande i mitt inlägg idag. Blir bättre nästa gång!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar