söndag 27 maj 2012

En fantastisk kväll!

Det tål att sägas igen; man ska värna om sina vänner och sin familj. Igår dök de upp igen! Det tappra schlagergänget och delar av min familj. De hade dessutom med sig massa fina presenter( återkommer kring detta)! Nytt för i år var alla bebisar, som naturligtvis skötte sig utmärkt! Sixten räknas ju inte som nån bebis längre. Han är ju storakillen som fyller fyra i år, men även han var en perfekt liten schlagerkille. Han hejade på Albanien som blev femma tror jag(?!)! Vädret var grymt och vi kunde sitta ute till TV-sändningen satte igång!

Kvällens stora fråga, förutom om Loreen skulle nå hela vägen fram, var annars vem som skulle ta hem årets schlagerquiz??!! Catarina och Anders hade vunnit tre(!!!) år på raken, men skulle de lyckas en fjärde gång?! Vem skulle gå vinnande ur den lite interna striden mellan fam Hising och fam Axell?! Hör och häpna! I år fick två helt nya segrare, nämligen Ulf och Maria. Axell och Linda lyckades också slå fam Hising i en strid som var så tät att vi fick använda utslagsfrågan. När sen Loreen vann hela spektaklet så var det bara slutet på en spännande, oföutsägbar och underbar kväll. Go Sverige! (Att sen sverigedemokraternas Björn Söder ifrågasatte om vårt bidrag verkligen var svenskt, är idioti av sån klass att det är material till en helt ny blogg!!!)

Nu är jag trött som en gnu efter en helg som förutom schlager också innehållit min första mors dag(Tack Harry för fin present!), de första doppen i Kroksjön och Harrys första dyk i babysimmet! Att vi också han med fika OCH middag hos Charlotte med familj är nästan ofattbart:-)! Nu sovdags!
/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar