torsdag 3 maj 2012

Inte gratis!

I helgen ska vi bygga ett par trappor. En trappa är ganska basic ut från huset till "frukostdelen" av altanen. Den andra trappan är lite mer komplicerad eftersom det är ett berg i vägen... Jag tror dock att det kommer bli riktigt bra. Den ska gå ut från altanen och ner på gräsmattan. Längtar tills det är klart för då har vi smidig tillgång till tre olika små trädgårdsgrupper. Imorgon ska vi köpa materialet. Inte gratis!

Då vissa delar av huset är solbelyst väldigt stor del av dagen så sliter det på fasaden. Vi målade två väggar förra året och nu blir det två till. Tyvärr blev delar av det vi målade förra året inte bra, trots att vi följde alla "regler"! Vi ska bättra på lite där också. I denna stund är Johan ute och grundmålar, medan jag gått in med lillgrodan:-)! Vi köpte grundfärg, vanlig färg och ett par penslar. Inte gratis!

Då vi hade en del blommor att plantera fick det bli en vända till Plantaget för inköp av jord. De hade erbjudande på hortensia så det fick bli en sån. Planterade ut en efter sommaren 2010 och det blommade helt galet mycket förra sommaren. Hoppas på samma lycka den här gången. Först ska den dock stå på altanen i kruka. Inköpen på Plantaget... Inte gratis!

Imorgon fortsätter vi!

/Linda

6 kommentarer:

 1. Allt som har med hus eller trädgård att göra är inte gratis men snyggt blir det

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snyggt är ordet! /Linda :-)

   Radera
 2. Var ju bara tvungen att kika in :D
  *muttrar* Varför har inte jag tänkt på att inhandla trädgårdsmöbler på blocket för?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blocket är grymt!!! /Linda :-)

   Radera
 3. Det låter som att det blir både fint och trevligt med trappor. Jag väntar också på trappor från vår altan och ner till trädgården. Lite färg och lite penslar och lite plantor, jajemen - verkligen inte gratis fast man tycker det var bara "lite" ;-) Hoppas ryggen kryar på sig fort!

  /Annika

  SvaraRadera
 4. Tack! Försöker läka ryggen så gott det går:-)! Trapporna är klara nu, får lägga ut bild i nästa inlägg:-)! Visst är det märkligt att det kostar trots att man bara handlat så lite... :-) /Linda

  SvaraRadera