måndag 11 juni 2012

Tack alla!

Vi hade en så fantastisk dag i lördags! Harry döptes i Kållereds kyrka och hela släkten var där:-)! Vi hade räknat med regn, men istället tittade solen fram. Det var precis som när vi gifte oss! Samma kyrka och samma dåliga väderprognos, men istället blev det sol! Det var två barn som skulle döpas; det var vår lille groda och en lite tjej som hette Alma. Mina fina brorsdöttrar sjöng( trots att de inte tyckte om den sång vi valt och trots att den var väldigt svår! Tusen tack!) och det var så fint. Harrys gudföräldrar Catarina och "Axell" var så stiliga och värdiga att man nästan blev lite rörd:-)! Harry trivdes hos båda två och lyckades till och med somna i slutet i famnen på "Axell". Prästen var jättebra och bjöd fram alla barn när det var dags för själva dopet. Sixten kom fram och verkade tycka att det var spännande!

Väl hemma hade vi ju inte dukat på altanen, vilket störde mig lite... Om vi vetat att det skulle funka att vara ute hade vi lagt dukar på borden och gjort lite fint. Nu blev det ett pussel av bord som inte passade ihop, men alla fick plats(nästan...) och alla var glada. Det är huvudsaken! Catarina hade gjort en fin namnskylt till Harry med förklaringar till hans namn(Harry Oskar Johan). Den ska vi rama in och ha i hans rum. Anders hade hjälpt till med lite konstnärliga bitar i form av bilar! Axell hade gjort en fantastisk marängtårta i olika nivåer, med samma tårtställning som till vårt bröllop. Magiskt! Magiska var också smörgåstårtorna som vi beställt från Ica på Kungsmässan. Vilken kvalitet! Helt galet! Så nöjda med det!

Tänk vilken familj och vilket nätverk Harry, och vi, har runt oss. Vi ska verkligen vara noga med att ses så ofta vi kan. Min lillebror Putte och hans fru Sofia är grymma på spontanbesök och på att se till att ses. Vi inspireras av dem!

Något som jag alltid tänker på vid stora högtider/kalas/bröllop är att pappa inte finns hos oss. På dopet blev det så tydligt när Harrys mormor, farmor och farfar var där...men ingen morfar... Jag väljer att tänka att han ändå är med på något sätt genom att han finns i mina tankar! Han hade nog tyckt det var häftigt att Harry heter just Harry efter honom och hans pappa, alltså Harrys "gammelmorfar"! Som tur är så har jag en grym faster och det känns lite som en representant för pappa, eftersom han inte kan vara med! Bästa Harriet!

Så tack till alla för att ni kom, för fina presenter och för att ni gjorde dagen till ett fint minne!

/Linda

5 kommentarer:

 1. Håller med i allt!! Finns inget att tillägga! Kramar mamma

  SvaraRadera
 2. Vi måste också bli bättre på spontanbesök...viktigt att upprätthålla kontakten med er och Harry! Siri och harry kommer bli bästiskusiner:)/Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spontanbesök är grymma! Man får chansa! :-)

   Radera
 3. En fantastisk dag och jag är så glad att jag fått vara med och uppleva detta. Nu dröjer det inte länge innan Harry kommer till Granholmen och vi kan fara ut och fånga gammelgäddan

  SvaraRadera