måndag 20 augusti 2012

Veckan som gick...

Det var en bra vecka, alltså den vecka som just passerat. Jag har tränat en del löpning, men slarvat med styrketräning. Vi har haft besök, till exempel av Harrys farmor och farfar. Harrys kusin Siri var också på besök tillsammans med sin pappa. Mamma kom förbi tillsammans med bästa Sixten. Det är roligt att se hur mycket skoj det finns att hitta på för de små bara man går utanför dörren. Vi gick och badade med Sixten, tittade på myrstackar, beundrade vattenfall och räddade grodor. Med Siri var det bärplockning som gällde. Ska bli spännande att få uppleva allt sånt med Harry. Världens bästa Harry!!!

Idag har vi fixat pass till Harry inför resan till Kreta. Det gick galant! När vi ändå var i Kungsbacka passade vi på att kika på rean på Plantaget. Vi köpte skottkärra(äntligen), ljuslyktor till altanen, vinterjasmin, kaprifol och lite lavendel. Det var femtio procent på allt ovanstående. Perfekt!

Kvällen spenderades hos Axell/Gunnarsson. Jag och Linda fick bevittna träningspass nummer två inför nästa års Ölopp. Johan hade slarvat lite med maten idag så han såg nästan sjuk ut efter första simningen. Han hämtade sig dock snabbt! Nästa gång blir det en bättre uppvärmning med mer löpning...eller?! Vi bjöds på mumsig mat efteråt och Harry(som ju har läggdags runt halv sju) fick sova i stora sängen. Det gick toppenbra!

Läst en hel del det sista, men får återkomma kring det!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar