måndag 4 mars 2013

Nu är det vår!


Då var det dags för vår! Eller i alla fall årets första vårmånad! I helgen satt jag ute så länge att jag hann bränna mig lite trots solskyddsfaktor. Grym vårkänsla i alla fall! Jag drog också iväg på en joggingtur på knappt en mil. Det kändes väldigt bra, men tyvärr bestod de första fem km av is och lera. Det gick knappt att gå där, trots broddar! Det ska bli så skönt när all snö och is är borta.

I övrigt har det varit fullt upp med jobb, lite mer jobb och lite jobb. Ligger lite efter, men har en vision om att jag får värsta flytet imorgon och hinner ikapp. Det kan hända. Har massa idéer och känner mig sjukt kreativ i alla fall och det är en bra start! Det har också varit dop för fina lilla Arvid. Jättemysigt dop och otroligt god mat. Undrar vem som var kocken?!

Blev moster i torsdags! Grattis bästa lillasyster! Och grattis till Emanuel! Harry kommer lära Alice allt han kan!!!


Vi har bjudit in oss själva 16 mars för att få kika på underverket. Ser fram emot en lugn helg i Skummeslöv och ett mysigt besök hos lilla Alice.

Idag blev det ännu en liten löprunda. Tanken var att det skulle bli en snabb runda, men jag stötte på lite hinder på vägen. Det var i alla fall jäkligt skönt att komma ut. Nu gäller det att hålla i eftersom min kära bror sagt att vi ska springa tokfort i årets Running Lights. Innan dess kanske det blir Blodomloppet, Alingsåsloppet, Laholmsloppet, Kullaviksloppet, Prinsens minne och kanske nåt annat otippat lopp. Vi får se vad vi hinner med. Jäkligt nöjd i alla fall att jag känner mig pigg, frisk och glad. Tycker inte att det verkar speciellt kul att sitta hemma i soffan och dricka läsk och äta chips, men alla gör som de själva vill. Bara jag slipper...

Nu ska jag läsa lite och se till att ändra det tragiska i att jag läst en bok sista månaden. Vad har hänt?!

/Linda


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar