lördag 12 mars 2011

Äntligen!


Idag har jag varit hos världens bästa frisör på Salong Unik i Göteborg. Hon heter Maria och är otroligt duktig. Att hon dessutom har en trevlig hund som är med i salongen gör ju det inte sämre. Nu är jag alltså nyklippt igen och det känns så skönt. Ungefär samma frisyr som sist med ungefär samma färg. Det känns jäkligt kaxigt att jag har kortare i nacken än Johan. Underbart!

Messade med min storebror idag som hade varit ute och sprungit...13 km på en timma... Det är ju rätt bra måste jag säga! Vi ska springa "Blodomloppet" i slutet av maj. Det är en motionslopp i Slottsskogen och man kan välja på 5 km eller 10 km. Vi ska springa 10 km. Min mamma ska förmodligen också vara med, men hon väntar lite med att anmäla sig tills toppformen är där. Själv är jag inte ett dugg orolig för formen, men lite oro känner jag för mitt knä. Jag misstänker att all träning under de aktiva dansåren ändå haft en viss negativ effekt på vissa kroppsdelar... Det var ju dock värt det ändå. Tänk om jag aldrig hade upplevt alla roliga tävlingar, alla träningspass, alla tränare och alla andra dansare. vad är då ett knä mer eller mindre...eller?! Minns konstiga dansjobb i Nacka Forum där jag skulle visa kläder och dansa i badrock för Hemtex( jo de sålde vissa kläder)och hela badrocken bara gled isär hela tiden...eller när "Bananer i pyjamas" skulle uppträda efter oss och det var fullt med barn nedanför scenen som skrek "Var är bananerna?!"...eller hur skum Tito var redan på den tiden och inte så kul att ha runt logen...för att inte tala om när vi fick hämta några väldigt unga dansare på en sexklubb i Tallin som absolut inte förstod var de hamnat (inga namn)...en gång fastnade jag i ett brunnslock med min klack då jag skulle dansa en jive på en gata i Lund...blev också tappat in i en tårta en gång...och en gång kom Christer Petterson och tittade när vi skulle dansa och då blev en dansare så rädd att han inte ville dansa... Jo det har helt klart varit värt lite ont i knät...

Ikväll ska vi iväg till paret Hising för att älska och hata alla bidrag i schlagerfinalen. Min absoluta favorit är The Moniker, men alla verkar ju tippa på Danny eller Saade... Det ska bli spännande och jäkligt kul! Naturligtvis väljer jag en tröja från Desigual eftersom det liksom är min och Anders grej!!! Idag har vi fått förslag från både Johans bror med familj och fam Sund att ses för en fika. Typiskt just idag när dagen är fullspäckad. Igår skulle vi ha träffat bästa familjen Jägard, men de insjuknade i magsjuka. Synd för vi har verkligen saknat dem. Nu gäller det att snabbt hitta ett nytt datum!!!

Hörs snart igen!

/Linda

P.S. Dagens boktips är "The White Tiger" av Aravind Adiga! D.S

1 kommentar:

  1. Nu kan man kommentera som anonym...men man kan ju oxå skriva vem som kommenterat i slutet... :) Puss!!!

    SvaraRadera