söndag 13 mars 2011

Underbara vänner!


Igår var det en intensiv dag. Johan var i Trollhättan på workshop och jag var i stan och klippte mig. Det var verkligen på tiden! På kvällen var vi hos paret Hisings och det var jättetrevligt. Tänk var lyckligt lottad man är som har bra vänner omkring sig!!! Anders gjorde jättegod pasta med sparris och annat gott. Catarina var supersnygg i svart åtsittande klänning och höga klackar...som hon i och för sig inte hade på sig så länge... Själv körde jag jeans (som jag ju knappt använt sedan december eftersom jag bara haft kjol och klänning) och min favorittröja från Desigual. Anders och Johan var också stiliga!!!

Schlagerkvällen blev ju som det var förhandstippat, Eric Saade tog hem allt! Jag hejade på The Moniker och försökte ringa flera gånger, men det var tekniskt fel...hmmm...inte bra... Vi hissade och dissade både artister, låtar, kläder och annat hela kvällen. Ingen av oss gillade Sanna och hennes ej så moderna låt eller klänning, men hon var snygg i håret tyckte jag. Vi ägnade också en liten del av kvällen åt att prata om jordbävningen och tsunamin i Japan. Det är så hemskt att man inte ens kan föreställa sig det. Det är väl tur i oturen att Japan är så välorganiserat och förberett för denna typ av katastrofer, men naturligtvis helt fruktansvärt hemskt!

Ikväll blir det lite plugg, lite fixande med vårblommor i kruka och förhoppningsvis mycket läsning. Det blir ingen träning idag utan den långpromenad jag tog i morse får vara dagens motion. Jag har förresten anmält mig till en bachata workshop i Halmstad i slutet av mars tillsammans med Cissi. Hoppas det blir riktigt bra!!!! Hörs snart igen!

/Linda

P.S. Får kommentarer om att man inte kan kommentera det jag skriver...ska försöka lösa det...skriv i gästboken annars som ligger på huvudsidan www.kingstonsdagbok.blogspot.com för där kollar jag alltid...!!! D.S.

2 kommentarer:

  1. Jag kan iallafall svara....och jag tycker oxå att maten var god.... :) Puss!!!

    SvaraRadera
  2. Puss själv!
    /Linda

    SvaraRadera