söndag 18 december 2011

Julfest, gran och fjärde advent!I skrivande stund står Johan i sin OnePiece och gör julgodis. Det blir både dajmtryffel och chokladkola. Mums! Lite rädd för att han ska äta upp allt under tiden, men han påstår att han knappt smakat på smeten... Lite skeptisk dock! Stina ligger och sover till ljudet från Vinterstudion och Kingston sitter och tittar förväntansfullt på Johan. Själv har jag just lagt ut en massa bilder från gårdagen trevliga julfest hos Ulf och Maria. Kolla gärna på http://www.kingston.nyfotat.se/ Vi hade en mycket trevlig kväll igår med mysig julstämning, massa god mat, glögg, julmust och allt man kan tänka sig. Trots den lilla lägenheten hade Ulf och Maria lyckats hitta en perfekt gran som vi gäster enligt tradition fick klä. Maria såg i stunder lite skeptisk ut och det diskuterades också ifall Ulf kanske skulle ändra i granen efter att vi gått hem:-)! Härliga diskussioner uppstod kring glittrets vara eller ick vara i granen, ska man ha flaggor eller inte, färg på kulorna och annat skoj... Johan fick lite tårar i ögonen då han tänkte på att vi inte ens har någon gran... He! He! Har dock lovat att vi ska ha en nästa år...kanske... Det blev en ganska sen kväll, precis som det ska bli när man har trevligt. Till och med lilla tomtetjejen Wera hängde i ett bra tag:-)!


Mamma, som också var med på julfesten, kom hem till oss en stund innan vi skulle iväg till Ulf och Maria. Vi hann äta lite lätt lunch/middag tillsammans. Johan bjöd på sin grymma tomatsoppa med gott bröd till. Han är bäst! Vi fick en fin blomma som nu står och doftar ljuvligt på köksbordet! Idag på morgonen har vi hunnit med en liten skogspromenad allihop. Hundarna fick rusa runt fritt och tack vare lite lätt snö och kallt väder så infann sig en vinterkänsla även ute.


Nu är det alltså julgodis på gång och sen ska vi nog fixa lite mat också:-)! Imorgon jobbar Johan dag och jag planerar att åka till Sportlife och träna i perfekt tid för att kunna åka med Johan hem. Jag har inte bestämt om det blir Sportlife i Lindome eller Kållered, men det lutar helt klart åt Kållered. Där finns bastu!!!


Glad fjärde advent till er alla!!!


/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar