söndag 29 januari 2012

Harry har tagit emot besök!

Igår hade Harry sina första "gäster" på besök! Efter en lugn natt vaknade vi runt åtta och den första frågan blev...vad ska Harry ha på sig idag:-)?! Det fick bli en fin liten dress som jag lyxade till det med från BabyBest i Kungsbacka! Den funkade till första besöket när Harrys farmor och farfar var här, men pga en liten "kissolycka" fick det bli ett ombyte till besök nummer två. Då körde vi på ett grönt tema i storlek 50 för att imponera på Harrys mormor och moster Cissi! Mysiga besök där det åts både semla och mat. Vi slapp dock fixa med det och kunde bara lyxa oss och äta upp allt. Dessutom fick Harry jättefina presenter och fina blommor! Tillbaka till kläder... Det bästa plagget enligt Harry är pyjamas, vilket är det han kommer ha på sig idag när morbror Putte med familj hälsar på! Nu ska vi förbereda oss lite för det!

/Linda

P.S. För er som undrar hur det går med hundarna kan man väl säga att Stina förstått att det är en liten krabat som flyttat in. Hon är lugn och försiktig. Kingston är inte riktigt där än utan vill hoppa upp till Harry och har svårt att förstå vad det är för nåt mystiskt som bor här nu... Vi jobbar vidare på det! D.S.

3 kommentarer:

  1. det går åt en del outfits på en dag!!

    SvaraRadera
  2. Vilket härligt kort!Ser varmt och gosigt ut med filtarna!

    SvaraRadera
  3. Det där ser riktigt gött ut. Dé vá roligt att Harry gillade filten som farfar valde ut eftersom farmor inte kunde bestämma sig.

    SvaraRadera