fredag 27 januari 2012

Hemma med Harry!

Nu har vi varit hemma nästan ett dygn med Harry! Känns fantastiskt, men lite läskigt:-)! Allt har gått bra hittills. Han äter, sover och verkar nöjd. Igår tillbringade han mycket tid hos sin bästa pappa! Favoritstället var att ligga i Johans OnePiece och gosa! Själv försökte jag vila, äta och mysa...ungefär som Harry alltså.

Hundarna kom hem igår, men hälsade aldrig på Harry. De nosade runt lite på hans saker, mest Kingston, och sen gick de och sov i sitt hundrum. De är alltid rejält trötta efter vistelse på hundpensionat, och så var det även igår. Just nu är de ute på vinterpromenad med Johan.

Idag ska vi på hörseltest på Östra med Harry och då ska de också kolla hans vikt. Det får bli dagens utflykt. Om vädret inte blir helt kass ska jag också gå en liten promenad, med betoning på liten. Ska vila mycket på grund av blodförlusten som blev vid snittet, men ska också se till att promenera för att påskynda läkning och undvika proppar. Det får bli en superkortis!

Nu är det snart frukostdags! Gröt och smörgås står på menyn!

/Linda

P.S. Måste också skriva att igår när vi kom hem fanns det ett jättefint paket på köksbordet. Bästa Johan hade köpt ett par superfina, fluffiga "luddtofflor" till mig i en hälsokostaffär på Kungsmässan. Precis sådana som jag önskat mig! D.S

6 kommentarer:

 1. Obligatoriska posen ser jag! Ngt att ge vidare till harry sedan! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har redan börjat öva!!! :-)

   Radera
 2. Vilka härliga bilder! Tänk att åka hemifrån och vara två och komma hem tre! Måste vara lite overkligt och samtidigt stor lycka. Harry ser ut att må som en liten prins!Ha det så bra hela lilla familjen och lycka till på hörselkontrollen! Kramar

  SvaraRadera
 3. Härligt att allt är bra och och att hörselkollen gick bra. Vi ses på lördag, vi hör av oss innan vi åker

  SvaraRadera
 4. Gör det! Kör försiktigt!

  SvaraRadera