tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag!

Idag firar vi med fina tulpaner på köksbordet, massa god mat, härliga ostar(med kex), dålig TV(Johan har börjat tvinga mig att se Top Model Sverige...jag som trodde jag hade det tufft när jag var tvungen att se Idol...), bra TV(House och Project Runway)och eventuellt film. Harry firar med att sova och äta mest hela tiden.

Just nu slappar jag och H i soffan(se bild) och Johan bakar! Det är dock hemligt vad han bakar och än så länge känner jag ingen doft... Imorgon kommer Charlotte på besök runt lunch och mamma kommer på eftermiddagen. Mamma sover över och det känns bra eftersom Johan gör sitt första pass sen Harry föddes i övermorgon...läskigt! För att inte tala om när han ska jobba natt-sova-jobba kväll... Förmodligen får han ta med Kingston till jobbet för jag fixar inte barnvagn och hund än...mest pga snittet som jag inte vill äventyra...

På tal om snittet; nu kan jag gå ut och gå i ca en timma utan att få ont. Känns toppen! Nästa vecka ska jag försöka cykla nåt pass på Sportlife också. Jag gör rygg- och bäckenövningar nu, men inget som belastar de raka magmusklerna. Jag lyfter inte heller nåt som är tyngre än Harry( det enda min kirurg var jättenoga med att poängtera att jag skulle undvika under en längre tid)!

Ha en fin kväll alla!

/Linda

1 kommentar:

  1. Välkommen till top modelklubben! Jag har en arbetskamrat som tycker jag ska se det! Fast det är okey för mig!Direkt efter är det ju Leif GW.

    SvaraRadera