torsdag 16 februari 2012

Första dagen utan Johan...

Idag gick Johan till jobbet för första gången sedan Harry föddes! Märklig känsla! Min mamma var dock här på förmiddagen, eftersom hon sovit över sen igår. Men nu är vi, alltså jag och H, helt själva hemma. Båda hundarna är med Johan på jobbet så det är alldeles lugnt och tyst. Är mycket tacksam över att lilla H verkar nöjd med att äta, sova och få ny blöja. Han gråter inte mycket och det har inte varit några svårigheter med att hinna med lite annat som dusch, äta lunch, plocka undan, fixa sig och slappa lite. Ingen sol idag så ingen "altanfika". Vi hoppas på sol imorgon då vi också är själva. Igår var det solbrillor och tjock tröja som gällde på altanen. Underbart!

Det enda som funkat mindre bra idag är att jag fått ont i snittet och i ryggen av att bära runt Harry. Jag har ändå varit noga med hur jag lyfter honom, men det känns inte hundra. Får hoppas att de övningar jag gör för att stärka upp rygg och mage( godkända av doktorn) ger resultat snart! Undrar ju lite hur jag skulle mått om jag inte tränat rygg och bålstyrka innan H kom?!

Nu ringde Johan och berättade att han kommer om ett par timmar. Kärlek!!! Ska försöka fixa lite med min kurs nu när H sover, eller sen när J kommit hem. Måste också bli klar med min bok nummer två i mitt bokprojekt! Är sugen på att läsa en bok på engelska efter det. Osäker på vilken dock!

/Linda

P.S. Tack Charlotte för fin pyjamas/mysdress och gosedjur från Polarn och Pyret. Tack mamma för fina badkläder till H och för lite annat smått och gott, men framför allt tack för den fina boken om Harrys första år som vi önskat oss från Designtorget! D.S.

1 kommentar:

  1. Tack själva för allt! Hemlagad pizza, äppelkaka, brownies(stavningen?).Johan är mästerlig i köket!! Det var så roligt att få vara en del i familjen ett dygn!Harry är bedårande!Han äter och sover inte hela tiden längre utan var väldigt vaken speciellt i går kväll med Johan.Tänk vad mycket det händer på kort tid. Synd att du fick ont och att jag inte kunde stanna! Nästa gång inga inbokade besök!! Kramar och tack säger mormor!!

    SvaraRadera