lördag 11 februari 2012

Det är riktigt roligt!

Idag var fam Hising här och det var som vanligt väldigt roligt. Fantastiskt kul att se lilla Wera åtta månader som kändes så stor jämfört med Harry! Hon brukar alltid kännas så liten, men nu var tanken på att Harry kommer bli så stor helt svindlande. Han kommer också äta barnmat, majskrokar och kunna sitta alldeles själv. Scary, men grymt!

Kan också konstatera att de som sa till oss att "nu får ni aldrig sova mer", "glöm träning närmsta sjuttio åren", "du kommer sluta bry dig om hur du ser ut och om du har snygg frisyr eller inte" och den bästa "nu är det slut på myskvällar" hittills har haft så fel. Det har visat sig att de som sa att "det är fantastiskt roligt, men jobbigt ibland", "bebistiden är så mysig" och "livet hamnar inte på paus för att man får barn" haft mer rätt just gällande oss. Hade dock hoppats att min "städstörning" :-) skulle försvinna, men icke! Vill fortfarande dammsuga minst var annan dag...okej, helst varje... Men jobbar på det!!! Detta gäller då efter tre veckor med Harry och det kommer ju pendla upp och ner, men vi är ju två föräldrar så vi får se till att fixa även de jobbiga perioder som lär komma! Men det går inte att säga nåt annat än att det är riktigt roligt!

Nu ska jag och Harry mysa vidare!

/Linda

3 kommentarer:

 1. Vad trött man blir på alla som tänker och framförallt framför negativa saker. Är man lugn o trygg har bra rutiner och att barnet är friskt funkar det och är en fantastisk och mysig tid. Mormor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inga nära vänner som sagt så:-)! Sen blir det ju värre om Harry skulle få kolik eller nåt...!!! Sen är det kanske bra att vara beredd på det värsta!

   Radera
 2. precis så tycker jag också att livet med barn är! Intensivt men mest väldigt kul! Speciellt att se alla framsteg barnen gör! Att vara mamma är verkligen härligt!

  SvaraRadera