torsdag 26 april 2012

Livet är ett äventyr...

Trots att klockan just slagit tolv så känns det som att jag varit vaken ett dygn, kanske för att jag har det också... Lill-grodan tyckte det var en bra idé att vara vaken större delar av natten. Han var inte ledsen utan pratade för sig själv, tittade på sina nyupptäckta händer, skrattade och höll på. Jag hade dock lite svårt att sova och han verkade inte förstå när jag bad honom vara tyst. Han ville också äta två gånger i natt istället för en. De har ju nån tillväxtfas runt tre månader så kanske detta är det nya; vara vaken mer och äta mer!

Jag gav upp att försöka få honom att sova och bestämde mig för att gå en promenad innan regnet kom. Det gick sådär! Vårt mål var att gå till brevlådorna vid vägen för att hämta det paket Harrys mormor skickat. Vi missade det igår eftersom det var tisdagens post vi tog igår,onsdagens hade inte kommit. Promenaden ner bestod av massa bilmöten(vet inte vad alla gjorde här?!), grodmöten(Kingston tyckte det var mest roligt), hundmöten(Kingston skötte sig exemplariskt) och till sist människomöten (Kingston skötte sig mindre exemplariskt då människan la sig till med nån fånig hundröst och sa "vad är det här för en fin liten vovve?"!!!). Väl framme vid lådan såg vi paketet, som brevbäraren lagt ovanpå brevlådan, och samtidigt började det tokregna. Har inget emot regn, men utan skydd till vagnen och iklädd fleecejacka så var det sådär kul. Vi gick därför vårt fortaste hem förbi både hundar, bilar och grodor.

Väl hemma sov Harry hur skönt som helst så han fick sova vidare på altanen under tak. Jag bestämde mig då för att ta en dusch medan han sov. Funderade en stund på om det kunde finnas några organiserade kidnappningsligor i Hällesåker som specialiserat sig på att stjäla barn, men bestämde mig för att det var osannolikt. Tänkte också att även om det fanns det så skulle Kingston vakta vagnen och skrämma bort dem! Förutom en dusch så hann jag även med att äta frukost med lite te, läsa nyheter och prata med Johan innan Harry vaknade. Perfekt! Det ska bli spännande att se hur resten av dagen blir!

/Linda

P.S. Harry tackar sin mormor för sin fina gosedjursgroda och för skallran. Han ska leka lite med skallran ikväll tror han:-)! D.S.

2 kommentarer:

  1. oh, va härligt! Det finns väl inga som sover så gott som bebisar! Tror jag ska ta en bok och krypa ner eftersom barnet sover middag. Som sagt får man passa på!! Hoppas att resten av din dag blir härlig!

    SvaraRadera
  2. Skriv en bok!! Du skriver fantastiskt bra! Man kan riktigt leva sig in i promenaden och alla möten mm. Tufft dygn förstår jag!! Passa på och vila när du kan!! Skit i damsugaren!! Kramar till er båda!!

    SvaraRadera