onsdag 25 april 2012

Vi klarar oss själva...med lite hjälp...

Den här veckan är Johan på kurs. Han hade flera veckor att välja på , men tog denna för att mamma kunde komma och avlasta lite. När hon fick förhinder bara dagarna innan blev det lite segt. Harry och Kingston i en vecka kan ju gå jättebra, men kan också vara tokjobbigt!

Som tur är har man grym släkt och toppenvänner! Harrys kusin Viktoria kom i måndags och stannade tills igår. Hon fixade mat och jag skötte lillgrodan. Jag kunde till och med ta med mig Kingston och springa, medan lille H var hemma med Vickan. Premiär för H att vara hemma med nån annan än mig eller Johan.

För att göra veckan ännu bättre ringde guddottern Wera och hennes mamma och berättade att de tänkte ge sig ut till oss i skogen. Sagt och gjort; de dök upp på dagen igår och stannade kvar tills idag. Wera pratade mycket med Harry, klämde lite på hans fötter och var hur charmig som helst. Hon ändrade också lite på inredningen och var förvånansvärt intresserad av att läsa Runner's World. Kanske ärvt det intresset av sin far?! Jag och Catarina lyckades äta, fika, prata, kolla på dokumentär av fantastiske Louis Theroux, gå promenad, bli nostalgiska genom att titta på gamla tävlingsvideos och gosa sönder bebisarna. Mycket trevligt!

Nu är jag själv hemma med Harry och Kingston. Det blev lite kaos när Harry blev ledsen samtidigt som Kingston ville gå ut och jag just börjat fixa mat... Ha! Ha! Det var bara att packa ner lillgrodan i vagnen och ge sig ut på en liten promenad. Det började regna lite på oss, men vi ignorerade det. Nu är vi dock hemma alla tre och har till och med hunnit äta och fixa lite mys. Harry har däckat i min famn och jag slötittar på Lyxfällan. Ser fram emot en lugn kväll med lite mys och lite TV. Hoppas kunna se den intervju som gick på Svt igår med PG Gyllenhammar. Nu dags för te! Kanske lite blåklint/citron...

/Linda

P.S. Harry säger tack till sin farmor och farfar som skickat ett paket med leksaker som vi hittade i brevlådan idag. Harry har själv hållit i skallran och lekt lite(så mycket man kan när man är tre månader)! D.S2 kommentarer:

  1. Hm jag har också skickat leksaker igår!! Har de inte kommit idag?? Konstigt!!!

    SvaraRadera
  2. Mer paket!!! :-) Den post vi hämtade idag var nog gårdagens, tror inte dagens hade kommit då. Vi går ner imorgon igen! Älskar paket!!!

    SvaraRadera