tisdag 26 juni 2012

Bokdag i Laholm!

Ligger vaken i mörkret i friggeboden. Harry och Johan småsnarkar ihop:-)! De är väl utbrända av föräldraledighet, själv har jag ju semester!

Idag blir det traditionsenligt bokköp på Laholms bokhandel. Det är min och mammas tradition från början, men nu är även Johan en del av den. Efter bokinköpet går man till ett gammalt krukmakeri och äter våfflor, samtidigt som alla böcker diskuteras. Grymt kul! I år är ju även Harry med!!!

Det finns vissa regler när det gäller bokinköpet. Det måste dels vara pocket och man måste köpa fyra böcker. Anar att Johan kommer att försöka bryta regeln genom att köpa en inbunden bok( Roslund & Hellström), men ska försöka stoppa honom. Själv är jag ute efter en "Barbarottideckare", som känns som en typisk sommarbok. Även lite intresserad av boken "Born to run"! Vi får se vad det blir.

Det lustiga är att de har en mycket bättre bokhandel i Båstad, men vi ska alltså till Laholm. Det ingår nämligen också i traditionen att klaga lite på bokhandeln i Laholm vid våffelätandet. "Att det alltid ska vara så varmt i affären!", "Hur kan de inte ha senaste boken av...?!" och så vidare!

Återkommer med hur det gick! Nu har de två snarkgrodorna vaknat!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar