lördag 30 juni 2012

Friidrott, böcker och Sixten!!!

Idag har det varit fokus på friidrott, böcker och Sixten! Om vi börjar med friidrotten så har det varit en del bra svenska resultat idag. Känns som att det ändå finns hopp efter att Holm, Bergqvist och de andra lagt ner sina karriärer. Synd bara att SOK knappt verkar vilja skicka nån till London...

Kommit igång med läsningen riktigt bra. Grymt att sitta i solen vid havet och läsa. Finns det nåt bättre?! Har inte mycket kvar i den helt underbara "Halvbrodern", som ingår i bokutmaningen och som jag var oerhört skeptisk till. Nu är jag rädd för att den ska ta slut:-)!

Idag har vi också haft förmånen att vara extra barnvakter till bästa Sixten. Mamma har passat honom, men vi har tjuvat honom så mycket sim möjligt. Han har gått promenad med Kingston på stranden, spelat fotboll och strandtennis i trädgården, lekt med olydiga djur i leksaksbondgården, åkt och handlat glass med Johan och till sist myst i soffan med godis och friidrott. Han lånade ut sitt gosedjur Mats till Harry och har helt enkelt varit världens bästa Sixten.

Nu tillbaka till böckernas värld innan det är dags att sova!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar