tisdag 19 juni 2012

Hundar till salu!

Idag hoppade Kingston ut genom altangrinden. Nej inte över och inte under, utan rakt igenom. Vi har alltså ingen grind mer... Varför detta kan man ju undra??!! Jo dels för att han är en vakthund, men också för att vi misslyckats någonstans...oklart var... Tror det mycket beror på att vi (ofrivilligt) hade tre hundar som inte kom överens och det gjorde att man fick dela upp hundarna, speciellt vid besök! Nu har det blivit laddat med besök och därför blir det kaos... Idag var det vår granne som kom förbi! Hon är som tur är tuff och när Kingston väl flugit ut genom grinden, som om han skulle döda nån, så ville han bara nosa intensivt. Själv ville jag typ slänga honom i sjön, men behärskade mig!

Vidare håller hundarna på med nåt skumt maktskifte...eller nåt! De hade ju en liten strid när Paso gick bort, men det löste sig med minimal hjälp från oss. Nu har Stina kaxat till sig och börjat bete sig dumt mot Kingston både nu och då. Är lite orolig att Kingston är sjuk eftersom han, samtidigt som Stina "mobbar" honom, också börjat tappa stinget när vi är ute och springer. Hundar är ju duktiga på signaler och eventuellt kan ju Stina känna att Kingston är lite svagare. Det blir nog ett veterinärbesök för Kingston om han fortsätter att vara slö. Kan ju vara hjärtat?! Borrelia?! Oavsett orsak så är de jäkligt jobbiga just nu!

Är ju inte dummare än att jag förstår att Harrys existens också "sabbat" dynamiken i flocken. Som tur är så är båda hundarna bra kring Harry, men man vill ju inte att de ska ryka ihop med honom i mitten. Nu får de i alla fall paus från oss ett tag, och vi från dem, eftersom de ska bo på sitt bästa hundpensionat över midsommar! Sen tar vi nya tag! Och bygger en ny grind!

/Linda

3 kommentarer:

 1. Va jobbigt med Kingston. Lika bra att kolla sköldkörteln när ni ändå är på G..

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Ev är han bara lite slö! Avvaktar och kollar upp om jag inte ser nån förbättring. Han har varit så frisk att han tjänat in hela självrisken så det kanske är dags nu... Han blir sex år i augusti! Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hundar till salu, säger du... Ja, jag har en back med läsk här. Är det en deal? ;)


  ...Äh, seriöst, skulle gärna ha hund, men det hinns inte för närvarande. Saknar det, vi har alltid haft hundar både jag och min man. Får väl nöja oss med våra knäppa katter.

  SvaraRadera