onsdag 29 augusti 2012

Sommarkänsla, träning och Harry!

Sitter på altanen och äter sen middag. En fin sensommarkväll! Johan jobbar och Harry sover. Helt grymt att han sover från ca 18.30 till ca 07.00, nästan varje natt. Han har gjort det ett bra tag nu, ett par månader i alla fall. Idag har det hänt en del nytt på harryfronten:-). Han har fått en gåstol, en spygrön från Akta Graco... Han har börjat visa tendenser till att vinka. Han satte sig nästan upp själv från liggande ställning på golvet. Han har gjort fler ljud än "bara" mamamamama. Han försöker komma iväg efter leksaker, nån slags livsfarlig metod som går ut på att han kastar sig från sittande... Massa spännande helt enkelt. Hans babysim har börjat igen och nu är det också babyrytmik på kyrkans öppna förskola som står på schemat:-). Louie och Helen var med igår och det var riktigt kul. Louie är så fin med sitt mörka hår och pigga ögon. De buskillarna kan nog ha mycket kul längre fram!

Ikväll ser jag fram emot Bergmans video på Svt. Det var så fantastiskt bra förra veckan. Magiskt! Vi blev så inspirerade av regissören Wes Anderson, som blev intervjuad, att vi direkt såg två av hans filmer. The Darjeeling Limited och Fantastic Mr Fox. Jättebra båda två! Filmtips från mig. Ikväll i Bergmans video ska det handla om döden, förra avsnittet handlade om humor. Woody Allen deltar i kvällens avsnitt så det ska bli spännande. Är väldigt kluven kring honom sen han gifte sig med sin frus adoptivdotter...

Anmält mig till Hamnloppet nu också. Jag valde 10 km, även om jag känner att jag tränat lite väl korta distanser det senaste. Det spelar inte så stor roll dock för jag bryr mig inte om tiden, vill bara genomföra det. När jag nu har min nya Garmin så ser jag det som starten på en seriös träningshöst. Jag är också sugen på att lära mig crawl! Det verkar sjukt kul när jag ser Johan och Johan träna inför Öloppet nästa år. Kollade crawlkurser, men det var fullbokat överallt. Kanske får hyra crawlspecialisten Mr Axell!

Nu ska jag gå in, fixa lite te och drömma mig bort till Agia Marina på Kreta.

/LindaInga kommentarer:

Skicka en kommentar