onsdag 19 september 2012

Rapport från Kreta - del tre!

Idag har vi haft en fantastisk dag...igen! Soligt och varmt! Det har varit molnigt med nån regnskur vid ett tillfälle sedan vi kom. Alla andra dagar har det bara varit sol, sol och mer sol. Idag var temperaturen redan uppe över 30 grader när jag joggade ut efter åtta. Lite väl varmt att springa i den värmen, men perfekt för att ligga vid vattnet i skuggan under ett träd.

Hela dagen har tillbringats vid vattnet och sett ut på följande vis: sol, bad, mer sol, läsning, bad, läsning igen, mat, bada, sol och så vidare. Harry har lekt på sin filt, och rymt från filten(kryper inte, men rullar och ålar sig...). Han har badat och skrattat åt vågorna. Johan har mest lekt med fiskarna i vattnet!

Kvällen avslutades på en otroligt mysig restaurang i de gamla kvarteren i Agia Marina. Jättegod mat, vacker trädgård, grym service! Harry trivdes och blev till och med fotograferad av personalen. Vår lille charmgroda!

Nu har vi packat och förberett oss för avfärd imorgon. Kommer sakna morgonlöpningen längs vattnet och uppe i byn, allt badande, den fantastiska utsikten från vårt rum och att bara vara med min familj! Det känns trots detta ändå helt okej att åka hem. Hemma väntar diverse roliga projekt och dessutom väntar ju våra bästa hundar på oss!!!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar