fredag 19 oktober 2012

Harry och Harriet!

Idag var vi på besök hos min faster Harriet. Harry hade gjort sig snygg och hade på sig sina coola hängslebyxor i jeanstyg. Som alltid hos Harriet så fick vi massa gott att äta. "Vi tar nån smörgås" sa Harriet...jag vet dock att det alltid betyder mer än bara en ostfralla:-)! Mycket riktigt så blev det snygga smörgåsar med gott pålägg! Kyckling, tonfiskröra och massa mums!!! Naturligtvis även godsaker till kaffet!

Harry var sitt bästa och kröp, klättrade och pratade. Han tyckte det var fantastiskt kul att sitta hos Harriet och busa. Skrattade så att alla åtta tänder syntes. När vi inte beundrade Harry :-) så diskuterade vi böcker, film, eventuell tomte vid jul, jobb, kök och massa mer. Vi får planera in ett besök snart igen.

På eftermiddagen har Johan och en granne varit ute och märkt ut en slinga runt vår sjö. Det gick bra, men han såg ut som en dränkt katt när han kom hem. Ha! Ha! Det ska bli riktigt kul att prova den. Den är kuperad, naturligtvis:-), och ca 7,5 km lång. Perfekt runda! Stina har testat den, men inte Kingston.

Nu kvällsmys!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar